Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı?
  2. PTT kargolar hafta sonu açık mı?
  3. Kargo Pazar günü çalışıyor mu?
  4. MNG Kargo Pazar günü çalışıyor mu?
  5. PTT kargo dağıtıma ne zaman çıkıyor?
  6. PTT'den gelen kargo alınmazsa ne olur?
  7. MNG kargo hangi saatler arası dağıtım yapıyor?

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı?

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 - 17.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT kargolar hafta sonu açık mı?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Kargo Pazar günü çalışıyor mu?

Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

MNG Kargo Pazar günü çalışıyor mu?

En çok merak edilen konular arasında yer alan MNG kargo dağıtım günleri ve saatleri şu şekilde: MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. ... Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

PTT kargo dağıtıma ne zaman çıkıyor?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30'da başlar ve öğlen 12:30'a kadar devam eder.

PTT'den gelen kargo alınmazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır. ... İkincisi ise alıcı ile gönderen arasında herhangi bir satış sözleşmesi olmaması ihtimalidir.

MNG kargo hangi saatler arası dağıtım yapıyor?

Akşam Teslimat, Gündüz evinde bulunmayanların kargolarını mesai saatleri dışında, yorulmadan, kapıda teslim almalarını sağlar. Akşam Teslimat gün ve saatlerimiz Bayram, Tatil ve Cumartesi günleri hariç 19:00-21:00 saatleri arasıdır.