Mis Gıda kimin?

İçindekiler:

  1. Mis Gıda kimin?
  2. Ak gıda a ş kimin?
  3. Aytaç Ak Gıda kimin?
  4. Sütaş'ın sahipleri nereli?
  5. Ülkerin kaç çeşit ürünü var?
  6. Aytaç Bisküvi kimin?

Mis Gıda kimin?

Türkiye'nin 1976 'daki ilk modern süt tesislerinden birine adını veren Mis Süt, en çok sevilen ve tercih edilen nostaljik markalarımızdan biri. 2012 yılında Yıldız Holding ailesine katılan Mis markası, Süt'ten Peynir'e, Yoğurt'tan Ayran'a, Dondurma'dan Sütlü tatlılara kadar geniş ürün yelpazesi ile ŞOK Marketler için ...

Ak gıda a ş kimin?

Ülker markasını da bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in gıda iştiraklerinden Ak Gıda, Fransız şirketi Groupe Lactalis şirketine satıldı.

Aytaç Ak Gıda kimin?

Ülker'in de bünyesinde bulunduğu Yıldız Holding ve Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aytaç Gıda Yatırım Sanayi Tic. A.Ş.'nin (Aytaç Et) yüzde 75 hissesini satın aldığını açıklamıştı. Ülker'in, Aytaç Et'i satın aldığını açıkladığı süreçte ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Sütaş'ın sahipleri nereli?

Muharrem Yılmaz (d. 2 Ağustos 1957, Bursa), Sütaş Süt Ürünleri A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve 15. TÜSİAD Başkanı. Muharrem Yılmaz, 2 Ağustos 1957'de Bursa'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İktisat dalında yüksek öğrenimini tamamladı.

Ülkerin kaç çeşit ürünü var?

İstanbul'da iki fabrikası, Adapazarı'nda bir şeker fabrikası ve Giresun'daki bir fındık işleme tesisi bulunan Ülker Çikolata, 53.000 m2 kapalı alana sahip bir şirkettir. Ülker bünyesindeki Ülker Çikolata'nın ürün çeşidi sayısı 451'dir.

Aytaç Bisküvi kimin?

Aytaç Gıda A.Ş., 1993 yılında bir İsviçre bankası ve Dünya Bankası'nın ortaklığıyla tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Kasım 1996'da Türk tekstil, mobilya, gıda ve perakende şirketi Yimpaş Holding tarafından satın alınmıştır.