OPET istasyonları sahibi kim?

İçindekiler:

  1. OPET istasyonları sahibi kim?
  2. OPET Petrol yeni sahibi kim?
  3. OPET markası hangi ülkenin?
  4. OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca kimdir?
  5. OPET kimin Koç?
  6. OPET ve Sunpet aynı mı?
  7. Opetin Genel Müdürü kim?
  8. Didem Kaman kimdir?
  9. OPET Koc grubunun mu?
  10. Irfan Özdemir kimdir?

OPET istasyonları sahibi kim?

1992 yılında Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından kuruldu. 2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun P'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir.

OPET Petrol yeni sahibi kim?

Opet şirketi, 1992 yılında kuruldu. Opet'in Sahibi Kim? Opet petrol istasyonları şirketinin sahibi, Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk olmaktadır.

OPET markası hangi ülkenin?

İstanbul, Türkiye Opet/Kurulduğu yer

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca kimdir?

Cüneyt Ağca Opet Genel Müdürü. 1962 Erzincan doğumludur. Cüneyt Ağca University of Southern California Petrol Mühendisliği bölümünden mezundur. ... 2000 Yılından bu yana Koç Grubu'nda görev yapıyor. 2008 yılından bu yana ise Opet Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

OPET kimin Koç?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET'e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp'ün üzerindedir.

OPET ve Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Opetin Genel Müdürü kim?

Fikret Öztürk (1992–) Opet/CEO

Didem Kaman kimdir?

Didem Kaman Kimdir? Türkiye'nin güçlü iş kadınlarından biri olan Didem Kaman, birçok kez Türkiye'nin en etkin 50 CFO'sundan biri olarak gösterildi. Didem Kaman, 1997 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. ... Kaman, 12 yıllık çalışmasının ardından Opet CFO pozisyonuna atadı.

OPET Koc grubunun mu?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir.

Irfan Özdemir kimdir?

İrfan Özdemir Opet Genel Müdür Yardımcısı-Satış. 1969 Adana doğumlu İrfan Özdemir, 1991 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Yine aynı yılda Yaşar Holding DYO'da Satış Koordinasyon Şefi olarak profesyonel kariyerine başlamıştır.