Ilk ağda ne zaman yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Ilk ağda ne zaman yapılmalı?
  2. Ağda yapmak icin Killar ne kadar Uzamali?
  3. Ağda ile alınan tüyler ne zaman çıkar?
  4. Adet öncesi ağda yapılır mı?
  5. Gelin ağda Dugunden kac gun once yapilir?
  6. Ağda hangi uzunluktaki kılları alır?

Ilk ağda ne zaman yapılmalı?

Ergenliğin başlangıç döneminde 13-14 yaş arası tüylerin çok temiz koşullarda kesilmesi veya hafifçe tıraş edilmesi tavsiye edilebilir. 16 yaş sonrası ağda veya lazer daha uygundur. Lazer oldukça pahalı bir yöntemdir. En az 6-7 seans tekrarlanması ile tüylerde önemli azalma sağlanabilir.

Ağda yapmak icin Killar ne kadar Uzamali?

Bir sonraki randevunuzu daha erken almak zorunda kalabilirsiniz. Kökleri güçlenen kılların ağdayda alımı daha fazla acı verici olabilir. Peki ideal kıl uzunluğu ne kadar olmalıdır derseniz bunun içinde uzmanların yanıtı en az 12 mm.

Ağda ile alınan tüyler ne zaman çıkar?

Vücudunuza ağda yaptığınızda öncelikle bölgeye sıcak ağda uygularsınız. Daha sonra bunu bir bez ile kapatır, daha sonra bezi hızlıca çekerek bölgedeki kılları alırsınız. Kıllar alındığında bölge 3 ila 6 hafta boyunca pürüzsüz bir şekilde kalır.

Adet öncesi ağda yapılır mı?

Regl döneminde yapılan ağda işlemi çok faydalı olmayacaktır. Bu dönemde yapılan ağda tüy sorununun en kısa zamanda yenilenmesine ve aynı ay içerisinde iki ya da üç kere işlemin tekrarlanmasına sebep olacaktır. Doğru aralıklarda yapılan ağda işlemi kişi için daha faydalı olacaktır.

Gelin ağda Dugunden kac gun once yapilir?

Düğünden 3- 4 gün önce epilasyon ve ya ağda yardımı ile bütün bölgede ki tüylerden kurtulmalıdır. Düzenli olarak bütün alınan bölgelere nemlendiriciler sürülmelidir. Düğün günü yüzünüz ön planda olmalı ve bu yüzden gülüş şekli ve gözler ortaya çıkartılmalıdır. Bu nedenden dolayı cilt bakımı çok önemlidir.

Ağda hangi uzunluktaki kılları alır?

Eğer yapacağınız ağdadan güzel bir sonuç almak istiyorsanız ağdayı yapmanız gereken bir zaman dilimi vardır. Ağdadan en iyi sonucu almak istiyorsanız tüylerinizin ideal uzunluğu 3-6 mm. arasında olmalıdır. Bu uzunluk herkeste farklı bir zaman diliminde çıkar.