Gates neden boşandı?

İçindekiler:

  1. Gates neden boşandı?
  2. Bill Gates Kimdir Biyografi?
  3. Bill Gates eşine ne kadar verdi?
  4. Bill Gates karısına ne kadar?
  5. Bill Gates eşine ne kadar para verdi?
  6. Bill Gates çocukları nerede okuyor?
  7. Bill Gates Bosandi mi?
  8. Bill Gates karısı kim?

Gates neden boşandı?

Çiftin boşanma kararı almasında ihanet olduğu iddia edildi. Gates'in kendi adlarını taşıyan vakıf için çalışan Zhe 'Shelly' Wang'le ilişkisi olduğu öne sürüldü. ... Dünyanın en pahalı boşanmalarından biri olarak gösterilen olayda Bill Gates'ten ilk adım geldi. Bill Gates, eşi Melinda'ya 1.8 milyar dolarlık hisse devretti.

Bill Gates Kimdir Biyografi?

William Henry Gates III, ya da daha çok bilinen adı ile Bill Gates, tarihinde Seattle, Washington, ABD'de doğmuştur. Gates, Microsoft şirketinin kurucularındandır ve şirketin başkanlığını ve baş yazılım mimarlığını yapmaktadır. Forbes dergisine göre 2004'te Gates dünyanın en zengin kişisiydi.

Bill Gates eşine ne kadar verdi?

Daha önce eşine farklı miktarlarda hisse verdiği iddia edilen Gates'in toplamda 3 milyar dolar değerindeki hisseleri devrettiği belirlendi. Microsoft'un kurucu ortaklarından olan Bill Gates'in eşi Melinda French Gates'e 3 milyar dolar değerindeki hisseleri devrettiği belirlendi.

Bill Gates karısına ne kadar?

Çift 4 Mays'ta 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almış ve bu süreç büyük ilgi çekmişti. Çiftin servetinin 124 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. 1975 yılında Microsoft'u arkadaşı Paul Allen ile kuran Bill Gates, 1987 yılında şirkette pazarlama müdürü olarak çalışan Melinda French ile evlenmişti.

Bill Gates eşine ne kadar para verdi?

Microsoft'un kurucu ortaklarından olan Bill Gates'in eşi Melinda French Gates'e 3 milyar dolar değerindeki hisseleri devrettiği belirlendi. Melinda Gates'in ayrıca 850 milyon dolar değerindeki Deere & Company hissesinin de sahibi olduğu belirtildi.

Bill Gates çocukları nerede okuyor?

TIP OKUYOR Ayrıca tüm çocuklar, babalarının da mezun olduğu Seattle'ın özel Lakeside Lisesi'ne gitti. Jennifer Gates, 2018 yılında Stanford Üniversitesi'nden biyoloji diploması alarak mezun oldu ve tıp fakültesine gitmeden önce binicilik tutkusuna odaklanmak için ailesinden bir yıl izin istedi.

Bill Gates Bosandi mi?

Bill Gates ve eşi Melinda Gates evliliklerini resmi olarak sonlandırdı. Çiftin serveti eşit olarak paylaşıldı. ... Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile Melinda Gates evliliklerini bitirdi. 27 yıllık evliliklerini sonlandıran ikili 130 milyar dolarlık servet konusunda da anlaştı.

Bill Gates karısı kim?

Melinda Ann French, 15 Ağustos 1964 tarihinde Dallas'da dünyaya geldi. Amerikan hayırsever olarak biliniyor. Bill & Melinda Gates Vakfı'nın kurucusu ve başkan yardımcısıdır.