Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi otobüs gider?
  2. GATA nasıl bir yer?
  3. Sultan 2 Abdülhamid han Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl gidilir?
  4. Kadıköy GATA ya nasıl gidilir?
  5. GATA sivil hasta kabul ediyor mu?

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi otobüs gider?

Hangi Otobüs hatları Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınından geçiyor? Bu Otobüs hatları Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınından geçiyor: 13, 14, 14M, 14R, 16D, 19EK, 20Ü.

GATA nasıl bir yer?

GATA Haydarpaşa köklü geçmişi ile önemli bir hastane. Önceden bilindiği üzere asker ve asker yakınlarına ağırlıkta hizmet veriliyordu. ... Bu kapsamda, devri sağlanan askeri hastane böylece bünyesindeki hekim arkadaşlarımız, hastanedeki cihazlar ve diğer bütün envanterlerle birlikte, poliklinik hizmeti sunacak.

Sultan 2 Abdülhamid han Eğitim ve Araştırma Hastanesi nasıl gidilir?

Selimiye, Üsküdar konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 13, 14, 14M, 14R, 16D, 19EK, 20Ü
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4, M5.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-21, DOLMUŞ: D-31, MİNİBÜS: C-55.

Kadıköy GATA ya nasıl gidilir?

Uzunçayır durağında indikten sonra Kadıköy'e giden toplu taşım araçları ile ulaşım sağlanabilir. Vapur ile; Üsküdar İskelesi'nden Kadıköy'e giden toplu taşım araçları ile, Kadıköy İskelesi'nden taksi ile ya da yürüyerek (15 dk. yürüme mesafesi) ulaşım sağlanabilir.

GATA sivil hasta kabul ediyor mu?

Adı Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilen GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, MR'dan diş hekimliğine, tomografiden açık kalp ameliyatlarına kadar her sağlık hizmetini artık sivil vatandaşa da sunulacak.