Volkan Demirel kaç maç oynadı?

İçindekiler:

  1. Volkan Demirel kaç maç oynadı?
  2. Volkan Demirel kaç doğumlu?
  3. Volkan Demirel hangi burç?
  4. Volkan Demirel hangi okuldan mezun oldu?
  5. Volkan Demirel hangi takıma gidiyor?
  6. Volkan Demirel neden stadı terk etti?
  7. Volkan Demirel futbolu birakti mi?
  8. Volkan Demirel hangi takımda?
  9. Volkan Demirel bu sezon kaç gol yedi?
  10. Volkan Demirel kaç kere milli oldu?
  11. Volkan Demirel nerede yaşıyor?

Volkan Demirel kaç maç oynadı?

Volkan Demirel
Kişisel bilgileri
YıllarTakımMaç
2000-2002Kartalspor51
2002-2019Fenerbahçe396
Toplam447

Volkan Demirel kaç doğumlu?

27 Ekim 1981 (39 yıl yaşında)

Volkan Demirel hangi burç?

tarihinde Fatih, İstanbul'da dünyaya gelen Volkan Demirel, günümüz itibariyle 39 yaşındadır. Futbolcu Volkan Demirel, Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım), 1,91 cm boyunda, doğum yeri ise Fatih, İstanbul şeklindedir.

Volkan Demirel hangi okuldan mezun oldu?

27 Ekim 1981'de Kadıköy'deki Merdivenköy Mahallesi'nde doğan Volkan Demirel kaleciliğe ortaokul takımında başladı. Lise hayatı Kartal Süleyman Demirel Lisesi'nde geçiren Volkan Demirel, Kartal'da Petrol-iş Mahallesi'nde ikamet ediyordu.

Volkan Demirel hangi takıma gidiyor?

Volkan Demirel 2002 yılından bu yana Fenerbahçe'de forma giymektedir. Profesyonel futbolculuk kariyerine 2000 yılında Kartalspor'da başladı. 2001'de, Süper Lig'deki Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burada beş Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve üç Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Volkan Demirel neden stadı terk etti?

Ay-Yıldızlılar'da olaylar bitmiyor... Gökhan Töre'nin milli takım kampından sonra Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çekmesinin ardından yaşanan süreç daha sıcaklığını korurken Kazakistan maçı öncesinde ısınmaya çıkan Volkan Demirel, protesto edilmesinden dolayı stadı terk etti.

Volkan Demirel futbolu birakti mi?

2002 yılından bu yana futbol hayatını Fenerbahçe forması altında sürdüren 37 yaşındaki Volkan Demirel, profesyonel futbol kariyerini noktaladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Volkan Demirel'in Fenerbahçe teknik ekibine dahil olacağı ve Demirel için jübile maçı düzenleneceğini açıkladı.

Volkan Demirel hangi takımda?

FENERBAHÇE A.Ş.

Volkan Demirel bu sezon kaç gol yedi?

576 GOL YEDİ Volkan Demirel, habere konu olan 599 maçta kalesinde 576 gol gördü. Tecrübeli file bekçisi, Türkiye'de ligde ve kupalarda sahaya çıktığı maçlarda 431, Avrupa kupalarında 100, milli takımda ise 45 gol yedi. Sarı-lacivertli takımın kaptanı, 599 maçın 223'ünde ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Volkan Demirel kaç kere milli oldu?

Terim'in Volkan ile de bir görüşme yapacağı ve alacağı kararı ileteceği belirtildi. Kaleci Volkan Demirel, A Milli Takım formasını 2004'ten bu yana 60 kez giydi.

Volkan Demirel nerede yaşıyor?

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel'le Acarkent'te sade ve açık renk mobilyalarla döşenmiş bir villada oturuyor.