WhatsApp sohbet silinince karşı taraf görür mü?

İçindekiler:

  1. WhatsApp sohbet silinince karşı taraf görür mü?
  2. WhatsApp'ta mesajımın okunduğunu nasıl anlarım?
  3. WhatsApp Sohbeti temizle ne demek?
  4. WhatsApp'ta okundu teslim edildi ne demek?
  5. Whatsappta çevrimiçi görünmemek mümkün mü?
  6. WhatsApp'taki sohbetler nasıl silinir?
  7. WhatsApp hesap silme kaç gün sürer?
  8. Okundu teslim edildi ne demek?

WhatsApp sohbet silinince karşı taraf görür mü?

Gönderilen mesaj karşı taraftan silindiğinde silinen kişinin sohbetinde “Bu mesaj silindi” ibaresi yer alıyor. Ancak mesajı silen kişi, sadece kendi ekranından silerse karşı tarafın sohbet ekranında herhangi bir ifade yer almıyor. Yani karşı taraf mesajı görmeye devam ediyor.

WhatsApp'ta mesajımın okunduğunu nasıl anlarım?

Eğer gönderdiğiniz mesajın yanında iki mavi onay işareti görüyorsanız, sohbet ettiğiniz kişi mesajınızı okumuş demektir. Grup Sohbetlerinde veya toplu mesajlarınızda onay işaretleri, ancak tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda mavi olacaktır.

WhatsApp Sohbeti temizle ne demek?

Sohbet temizleme özelliği, belirli bir sohbetin içindeki tüm mesajları temizlemenize olanak tanır. Temizlediğiniz sohbet, sohbetler listenizde kalmaya devam eder.

WhatsApp'ta okundu teslim edildi ne demek?

Bu işaretler aşağıdakileri ifade eder: Mesaj başarıyla gönderilmiştir. Mesaj alıcının telefonuna başarıyla teslim edilmiştir. Alıcı mesajınızı okumuştur.

Whatsappta çevrimiçi görünmemek mümkün mü?

WhatsApp çevrimiçi gizlemek için ayarlar menüsüne girmeniz gerekir. Ayarlar> Gizlilik> Durum adımlarını takip ediniz. Daha sonra buradan kişilerim seçiliyse tüm kişileriniz çevrim içi olup olmadığınızı görebiliyor demektir. ... Bu şekilde çevrim içi özelliğini kapatmış olursunuz.

WhatsApp'taki sohbetler nasıl silinir?

Konuşma İçerisindeki Herhangi Bir Mesajı Silmek (IOS/Android) Fotoğrafta gözüktüğü biçimde WhatsApp'ta konuşmanın içerisinden sadece bir mesajı silmek için ilgili mesaja uzun süreli basılı tutunuz, ardından sağ üst kısımda beliren çöp kutusu simgesine tıklayarak mesajı siliniz.

WhatsApp hesap silme kaç gün sürer?

Hesabınızı silerseniz: Hesabınıza tekrar erişemezsiniz. WhatsApp bilgilerinizin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir.

Okundu teslim edildi ne demek?

Okundu veya Görüldü: Alıcı mesajınızı okumuş veya gönderdiğiniz fotoğrafı, ses dosyasını ya da videoyu görmüştür. Alıcı sesli mesajınızı görmüş ancak henüz oynatmamıştır.