Side Hangi plaj?

İçindekiler:

  1. Side Hangi plaj?
  2. Side Antik Kenti denize girilir mi?
  3. Side denizi kum mu?
  4. Belek denizi sığ mı?
  5. Side pazarı ne zaman?
  6. Kızılağaç denizi nasıl?
  7. Sidede ne zaman denize girilir?
  8. Side nin denizi güzel mi?
  9. Okurcalar denizi dalgalı mı?
  10. Kemerin denizi kum mu?
  11. Konyaaltı Plajı kum mu?
  12. Belek denizi kum mu?
  13. Konyaaltı denizi sığ mı?
  14. Belek semt pazarı hangi gün?
  15. Çanakkale Kepez Belediyesi pazarı hangi gün?

Side Hangi plaj?

Side Halk Plajı Side'ye bağlı Çolaklı Mahallesi'nde bulunan plaj, özellikle bölge halkı tarafından tercih edilmektedir. Aileler ve iyi derecede yüzme bilmeyenler için de son derece uygun olan plajın sahilini ince tanecikli kumlar oluşturmaktadır. Oldukça geniş bir sahile sahip olan plaja ait deniz ise sığ ve berraktır.

Side Antik Kenti denize girilir mi?

Antalya'nın doğu bölümünden başlayarak tarihi antik kent Side'ye kadar bu özel ince kumlu, uzun sahil şeridi olan büyüleyici plajlar devam ediyor. Özellikle Side küçük ve büyük plajları tertemiz ince kumlu plajlar olarak oldukça ilgi görüyor.

Side denizi kum mu?

Daha uzağa gidebilenler için Side küçük plaj ve Side büyük plaj ince kumlu yapısı olan temiz plajlardır. Side plajlarının güzel bir yönü hemen derinleşmeyen plaj olmasıdır.

Belek denizi sığ mı?

Belek denizi nispeten sığdır. Kumlu yapısı ve sığ olması nedeni ile çocuklu ailelerin önemli bir beklentisini karşılar. Ancak ince kum olan yapısı ve insan yoğunluğu nedenleri ile deniz çok çabuk bulanıyor.

Side pazarı ne zaman?

Side'de her cumartesi günü semt pazarı kurulmaktadır. Pazarda yörede yetişen taze sebze ve meyvelerin yanı sıra yöre halkının evlerinde hazırladığı peynir, yoğurt, salça, erişte, köy ekmeği gibi ürünleri de bulabilirsiniz.

Kızılağaç denizi nasıl?

Kızılağaç Halk Plajı Sularının soğuk olması yaz ayları boyunca ilgi çekmesine olanak sağlamıştır. Kumsalında genel olarak çakıl ve kum karışıktır.

Sidede ne zaman denize girilir?

Deniz, kum, güneş tatili için Side'ye yaz aylarında gelebileceğiniz gibi bunaltıcı sıcaklardan rahatsız olmak istemiyorsanız mayıs ve ekim aylarını da tercih edebilirsiniz. Side kış aylarında da oldukça keyiflidir.

Side nin denizi güzel mi?

Özellikle her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan bu bölge pek çok temiz plaja sahiptir. Denize girmek için ideal bölgelere sahip olan Side'nin yazları kurak ve sıcak olduğunu belirtmek doğru olur. ... Berrak ve temiz bir denizi bulunan Side, bu şekilde arayışta olanlar için ideal bir seçenektir.

Okurcalar denizi dalgalı mı?

Sığ denizlerin diğer bir avantajı ise pek dalga olmamasıdır. Yani dalgasız denizde daha keyifli vakit geçirme şansınız olur. Şezlonglar ve şemsiyelerle döşenmiş plajda keyifli bir tatil dönemi geçirebilirsiniz.

Kemerin denizi kum mu?

Şehir merkezinden yürüyerek 10 dakikada buraya ulaşabilirsiniz. Çam ve palmiye ağaçları arasındaki ince kumlu plajın uzunluğu 300 metre ve mavi bayraklı. Kafe, lokanta, market gibi imkânlar da bulunan plaj, hilal biçiminde. Altın sarısı kumsalı, berrak denizi ve şehre yakınlığıyla Kemer'in en popüler plajlarından biri.

Konyaaltı Plajı kum mu?

Antalya' nın batısında Demre plajı, Olimpos plajı, Çıralı plajı, Kemer plajları çoğunlukla çakıllı plajlardır. Antalya merkezde ise Sarısu Plajı ve Konyaaltı plajları irili ufaklı çakıl tanelerinden oluşmaktadır. Antalya' nın doğu kıyısı genelde kumluktur.

Belek denizi kum mu?

Plaja ulaşımlar özel araç, taksi veya Belek minibüsleriyle yapılabilmektedir. Toplamda 275 metrelik uzunluğu ve 60 metrelik genişliği ile Belek'in en meşhur plajı olan Belek Halk Plajı, ince kumlu bir sahil yapısına sahiptir.

Konyaaltı denizi sığ mı?

7 kilometrelik uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun plajları arasında bulunan Konyaaltı Halk Plajı, mavi bayrak statüsüne sahip olduğu için oldukça temiz ve bakımlı durumdadır. Girişinden 3 metreye kadar sığ olan denizi, biraz ilerledikten sonra bir anda derinleşmeye başlamaktadır.

Belek semt pazarı hangi gün?

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde cumartesi günleri kurulan turistik pazarın perşembe günleri kurulmasına karar verildi.

Çanakkale Kepez Belediyesi pazarı hangi gün?

Pazartesi günleri halkımızın hizmetindedir.