Bora edin kim?

İçindekiler:

  1. Bora edin kim?
  2. Uğurtan Bora nereli?
  3. Survivor Okay Köksal nereli?
  4. Okan Survivor kimdir?

Bora edin kim?

doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre'de yaşadı. Lisede eğitim için Malta'ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. ... Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.

Uğurtan Bora nereli?

İstanbul Şişli'de doğan ve 37 yaşında olan Uğurtan Dora, 2000'de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'ni tamamladı.

Survivor Okay Köksal nereli?

Peki Survivor Okay Köksal kimdir? 'de Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Ferhatlı köyünde doğdu. Milli güreşçi olan Survivor Okay, İlk uluslararası şampiyonluğunu Fransa'nın Lyon şehrinde yapılan Yıldızlar Grand Prix Turnuvası'nda kazandı.

Okan Survivor kimdir?

Stuttgart'ta alt yaş gruplarında forma giyen Okan Turp, Alman ekibinin 16 yaşaltı, 17 yaşaltı ve 19 yaşaltı takımlarında görev yaptı. ... Sağ ayağını kullanan Okan Turp, uzun boyu nedeniyle stoperlere özgü hava hakimiyetini bulunan ancak top tekniğini geliştirmesi gereken bir yıldız olarak tanımlanıyor.