Lifecell Turkcell mi?

İçindekiler:

  1. Lifecell Turkcell mi?
  2. Lifecell nasıl geçilir?
  3. Lifecell Turkcell nasıl yapılır?
  4. Google * Temporary Hold nedir?
  5. Fizy hangi ülkelerde var?
  6. Kredi kartımdan para çekilmiş ne yapmalıyım?
  7. Lifecell ilk hattım nedir?

Lifecell Turkcell mi?

Turkcell'in müşterilerine sunduğu özel servislerden biri olan Lifecell; bol bol internet ve dakika hakkına ek olarak, müzik ve video klip, eğlence olanakları, dizi, film, dergi ve gazete seçenekleri ile abonelerine çok çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Lifecell nasıl geçilir?

Lifecell'i TURKCELL Faturalı Hat müşterileri kullanabilir. Size en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek veya 532'yi arayarak Lifecell'li olabilirsiniz.

Lifecell Turkcell nasıl yapılır?

Eğer telefonun ekranında bulunan ismi LIFECELL yapmak istiyorsanız “LIFECELL TR” yazın 2200 mesaj göndermeniz yeterli. Tekrar iptal etmek için “IPTAL LIFECELL TR” yazarak 2200 msj atmanız gerekmektedir.

Google * Temporary Hold nedir?

Hesabınızda, GOOGLE *TEMPORARY HOLD şeklinde belirtilen bir ödeme bulabilirsiniz. Banka ekstrenizde kısaltılmış olarak gösterilebilir. Bu durum, ödemenin onay beklediği ve henüz işlenmediği anlamına gelir. İşlem gerçekleştirildikten sonra söz konusu ödeme kaldırılır ve sizden ücret alınmaz.

Fizy hangi ülkelerde var?

Turkcell altında tekrar açılan fizy, şu anda Türkiye'de önde gelen müzik dinleme platformlarından birisidir. Limitli versiyonu dünyanın her yerinden indirilebilir olmakla birlikte aktif olarak; Türkiye, Almanya, Ukrayna, Belarus ve KKTC'de ücretli ve ücretsiz üyelik modelleri ile kullanıcıların erişimine açıktır.

Kredi kartımdan para çekilmiş ne yapmalıyım?

Kredi kartınızdan sizin bilginiz dışında para çekilmesi ile ilgili doğrudan banka şubesine de başvuruda bulunabilirsiniz. Bankanız size kredi kartı harcamalarınıza itiraz etme seçeneği sunar. Bankadaki yetkili kişiler sizden ayrıntılı bilgi aldıktan sonra konuyla ilgili dilekçe yazmanızı ister.

Lifecell ilk hattım nedir?

8 - 14 yaşa özel, 29TL'ye her yöne 5GB, her yöne 500 dk ve her yöne 1000 SMS kullanabilirsin. Üstelik Güvenli İnternet, Zaman Yönetimi, Reklam Engelleme, okumayı teşvik eden Dergilik'ten her yöne 1 GB kazanma şansı ve daha fazlası Lifecell İlk Hattım'da!