Ivana Sert Rus mu?

İçindekiler:

  1. Ivana Sert Rus mu?
  2. Ivana Sert Kaç dil biliyor?
  3. Yurdal Sert kimdir ne iş yapar?
  4. Sezer Dermenci kimdir ne iş yapar?
  5. Ivana'nın sevgilisi kim?
  6. Kaan Sert ne iş yapar?
  7. Seray Sever'in kocası kim?

Ivana Sert Rus mu?

Ivana Sert doğumlu Sırp moda tasarımcısı. ... Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır.

Ivana Sert Kaç dil biliyor?

Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilmektedir. Bugün Ne Giysem? adlı yarışma programında 2010 yılında jüri üyesi olarak yer aldı. İvana Sert, 2011 yılında Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katıldı.

Yurdal Sert kimdir ne iş yapar?

İş İnsanı Yurdal Sert/Meslekleri

Sezer Dermenci kimdir ne iş yapar?

İvana Sert'in sevgilisi olarak tanınan Sezer Dermenci, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. İzmir'de ikamet eden ünlü bir işletmecinin oğlu olan Sezer Dermenci, kardeşi ile birlikte otel işletmeciliği yapıyor. ... Dermenci, kardeşi ile birlikte butik otel işletmeciliği yapıyor.

Ivana'nın sevgilisi kim?

Yurdal Serte. 2004–2013 Ivana Sert/Eşi

Kaan Sert ne iş yapar?

Sert Holding'in halen turizm ve elektronik sektöründe iki yatırımı var. Antalya Fethiye'deki 5 yıldızlı Majesty Clup Tuana tatil köyünün mülkiyeti Sert ailesine ait. 16 yıllık bu tesisin işletmesini Öger Tur yapıyor. Holdingin diğer işiyse, Kastamonu'nun Abana İlçesi'nde bulunan Abana Motor Fabrikası.

Seray Sever'in kocası kim?

Eray Sünbüle. 2018 Seray Sever/Koca