Yükseleni Yay olanlar nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Yükseleni Yay olanlar nasıl olur?
  2. Yay yükselen ne?
  3. Yay burcu hangi mesleklerde başarılı olur?
  4. Yükseleni Yay olan Aslanların özellikleri nelerdir?
  5. Boğa burcu hangi mesleklerde başarılı olur?
  6. Yükseleni Yay olan Yengeçlerin özellikleri nelerdir?

Yükseleni Yay olanlar nasıl olur?

Yükselen Yay burçlarının özelliklerinin başında son derece enerjik, iyimser, inatçı, kültürlü, özgürlüğüne düşkün ve merhametli oluşları gelir. Fiziksel özelliklerine bakıldığında ise genellikle uzun bir boy ve ince, biçimli bir vücut dikkat çeker. Yay erkeklerinin vücutları kaslı, kadınlarının ise oldukça fittir.

Yay yükselen ne?

Yükselen Yay Burcunun Özellikleri. Yükselen Yay kişiliğe dışadönük, bağımsız ve meraklı bir özellik katar. Yay Yükselen, filozofik yaklaşımlarla, geniş bir görüş gücüyle, amacına ulaşmakta başarılı bir insandır. Büyük ölçekli hedefler ve uzun vadeli amaçlar Yükselen Yay için önemli bir gereksinimdir.

Yay burcu hangi mesleklerde başarılı olur?

Öğretmenlik Yay burcu insanının öğrenmeye ve öğretmeye karşı bitmek bilmeyen bir aşkı var. Öğrencilik yıllarından mesleklerini ellerine aldıkları zamana kadar bu heyecanları hiç bitmez. Bu nedenle yay burcunun severek yapacağı ve başarılı olacağı meslek arasında öğretmenlik yer alıyor.

Yükseleni Yay olan Aslanların özellikleri nelerdir?

Yükseleni Yay olan Aslanlar: Pozitif düşünen, hayata ve deneyime açık, hareketli, biraz sorumsuz, neşeli, öğrenmeye önem veren, keşfetmeye açık kişilerdir. Yabancıların, uzakların, yolculukların hayatlarında önemli bir rolü olabilir. Hayat görüşleri ve inançları da önemserler.

Boğa burcu hangi mesleklerde başarılı olur?

BOĞA: Mimarlık, heykelcilik, dekoratörlük, güzel sanatlarla ilgili işler. Toprak alım satımı, emlak işleri, bankacılık, hesap uzmanlığı, muhasebecilik, çiçekcilik.

Yükseleni Yay olan Yengeçlerin özellikleri nelerdir?

Yükseleni Yay olan Yengeçler: İyi niyetli, çocuksu ama aynı zamanda karmaşık, huzursuz bir yapıları vardır. Kendi duygularını anlamakta zorlanabilirler. Bu yüzden anne, annelik, ailevi durular bu kişilere pek çok kriz de getirir.