Peridot taşı neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Peridot taşı neye iyi gelir?
  2. Labradorit taşı nedir?
  3. Peridot taşı ne renk?
  4. Labradorit taşı ne renk?
  5. Labradorit taşı nerede bulunur?

Peridot taşı neye iyi gelir?

Sinirleri yatıştırır ve sinir bozukluğuna karşı koruyucu etkide yardımcı olur. Korku, depresyon ve diğer psikolojik rahatsızlıkların üstesinden gelmeye yardım etmenin yanı sıra, kıskançlık, kızgınlık ve kin gibi duygularla baş etmeye yardımcı olur. Ruhu ve bedeni bütün olumsuz enerjilere karşı korur.

Labradorit taşı nedir?

Labradorit, mistik güçleri ve gizli potansiyeli ortaya çıkararak sezgileri kuvvetlendiren kıymetli bir büyü taşı olarak da bilinir. Hava elementini temsil eden bu kristal taş, aynı zamanda da astrolojik olarak da Neptün gezegeni ile ilişkilidir. Labradorit doğada yer alan en güçlü kristaller arasında yer alır.

Peridot taşı ne renk?

Peridot parlak sarı-yeşil renktedir. Mineraldeki demir oranı taşın renginin tonunu belirler. Özellikle altınımsı yeşil ve koyu yeşil olanları daha değerli sayılır.Bu renklerdeki taşlarda kahverengi-yeşil olanlara oranla daha az demir vardır.Pek sert olmayan peridotun sertliği Mohs skalasında 6.5-7 arasındadır.

Labradorit taşı ne renk?

Labradorit taşı, yeşilimsi bir renge ve metalik mavi tona sahip olan bir taştır. Güneş ışığına tutulduğu zaman da labradorit taşının içinde bulunan renk ahengini çok rahatlıkla görebilirsiniz. Yeşil, mavi, turuncu ve sarının karışımı ve parıltılı yapısı ile göz alıcı bir doğal kristaldir.

Labradorit taşı nerede bulunur?

Labradorit taşı metalik mavi tonlarda ve yeşilimsi renk tonlarında doğada bulunan bir taştır. Labradorit taşı güneş ışığına tutulduğunda bu taştaki essiz renk ahengini rahatlıkla görebilirsiniz. Labradorit taşı dünyada Hindistan, Firlandiya, Meksika, Madagaskar, Rusya, ABD ve Kanada gibi ülkelerden çıkarılmaktatır.