Cilt bakımında ozon buharı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cilt bakımında ozon buharı ne işe yarar?
  2. Yüze Ozon tedavisi nedir?
  3. Yüze ozon nasıl uygulanır?
  4. Ozon tedavisinin yan etkileri nelerdir?
  5. Ozon yağı cilt lekeleri için nasıl kullanilir?
  6. Ozon tedavisi cilde iyi gelir mi?
  7. Ozon Protokolü cilt Bakımı Nedir?
  8. Ozon yağı cilt için nasıl kullanılır?
  9. Ozon nasıl kullanılır?
  10. Ozon yağının cilde faydası var mı?
  11. Ozon spreyi ne işe yarar?

Cilt bakımında ozon buharı ne işe yarar?

Ozon gazı cildin dış etkenlere karşı direncini arttırır. Ozon gazı öncelikle cilt yüzeyini nemlendirir. Cildi beyazlaştırır ve duru bir görünüm sağlar. Ciltteki kan dolaşımını hızlandırarak cildi canlandırır.

Yüze Ozon tedavisi nedir?

Ozon tedavisi sonucunda yenilenmiş, daha sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Ozon tedavisi ile deri kan dolaşımını arttırarak bu işlemlerin gerçekleşmesinde önemli rol oynar. Ozon tedavisi ile artık, daha temiz, yenilenmiş, yumuşak ve daha gençleşmiş bir cilde kavuşursunuz.

Yüze ozon nasıl uygulanır?

Cilde ozon tedavisi uygulamaları kişiden alınan bir miktar kan ile ozon karıştırılarak kişiye verilen majör yöntemle verilebilmektedir. Ya da kişiden alınan kanla uygun miktarla karıştırılan doz kadar ozon birleştirilerek kasa enjekte edilebilmekte ve bu minör yöntem adını almaktadır.

Ozon tedavisinin yan etkileri nelerdir?

Ozon tedavisinin yan etkisi var mı? Ozon gazı solunduğunda toksitkir göz ve hava yollarını tahriş edebilir. Ancak deneyimli ve eğitimli bir ekiple yapılan uygulamalarda herhangi bir yan etkisi gözlenmemiştir.

Ozon yağı cilt lekeleri için nasıl kullanilir?

Cildinizin canlanmasını, cilt hücrelerinizin yenilenmesini sağlayacaktır. Ayrıca akne ya da sivilce sorununuz varsa, uygulamak istediğiniz sorunlu bölgeye günde 2 kez masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bunun dışında bir başka uygulama yöntemi de gece temizlediğiniz yüzünüze ozon yağını sürüp yatmaktır.

Ozon tedavisi cilde iyi gelir mi?

Ozon tedavisi sonucunda yenilenmiş, daha sıkı ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Ozon tedavisi ile deri kan dolaşımını arttırarak bu işlemlerin gerçekleşmesinde önemli rol oynar. Ozon tedavisi ile artık, daha temiz, yenilenmiş, yumuşak ve daha gençleşmiş bir cilde kavuşursunuz.

Ozon Protokolü cilt Bakımı Nedir?

Ozon Protokolü tedavisi cildin bariyer, bağışıklık, su tutma, onarıcı ve ayırıcı işlevlerini eski haline getirmenin yanı sıra yapısını iyileştirmeye izin veren gençleşme için devrim niteliğinde bir çaredir. Yaşlanma nedeniyle oluşan kırışıklıkların giderilmesinde etkilidir.

Ozon yağı cilt için nasıl kullanılır?

Ozon yağı, ciltte sonuç alınmak istenen bölgeye sürülmektedir. Cilde uygularken parmağınızın ucuna dökün ve masaj hareketleriyle sürün. Saça uygulamak için, köklerden başlayarak uçlara doğru masaj hareketleri ile sürebilirsiniz.

Ozon nasıl kullanılır?

Ozon yağı, ciltte sonuç alınmak istenen bölgeye sürülmektedir. Cilde uygularken parmağınızın ucuna dökün ve masaj hareketleriyle sürün. Saça uygulamak için, köklerden başlayarak uçlara doğru masaj hareketleri ile sürebilirsiniz. Ozon yağını saçınızda 1-2 saat beklettikten sonra, bol suyla durulayabilirsiniz.

Ozon yağının cilde faydası var mı?

Ozon yağı antioksidan özellikleri sayesinde sivilce ve akne gibi sorunlarla baş etmemize yardımcı oluyor. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayarak gözeneklerin tıkanmasının önüne geçiyor. Egzama gibi cilt rahatsızlıklarının daha hızlı bir şekilde iyileşmesine destek oluyor.

Ozon spreyi ne işe yarar?

Ozon kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşıma kapasitesini ve elastikiyetini ve kanın akışkanlığını artırarak oksijen azlığını giderir. Ayrıca damarlarda genişlemeye neden olarak ve damar tıkanıklıklarında yardımcı tedavi olarak uygulanmaktadır.