Terazi burcu kadını kiminle anlaşır?

İçindekiler:

  1. Terazi burcu kadını kiminle anlaşır?
  2. Terazi burcu kadını neleri sevmez?
  3. Terazi en iyi kiminle anlaşır?
  4. Terazi burcu kadını nasıl aşık olur?

Terazi burcu kadını kiminle anlaşır?

Terazi burcu kadınları sosyalleşmeyi çok severler. Bu sebeple terazi kadını kendi gibi girişken, hareketli ve enerjik ikizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. ... Çevresine karşı çok duyarlı olan ve özgürlüğüne düşkün kova burçları terazi kadınlarıyla çok iyi anlaşırlar. Çünkü bu ikili her zaman aynı dili konuşurlar.

Terazi burcu kadını neleri sevmez?

Huzursuz ortamlardan hoşlanmayan bu hanımlar geçimsiz insanlara tahammül edemez. Sinirli ve kavgacı biriyseniz Terazileri kendinizden soğutursunuz. Onlara her zaman hoşgörülü ve kibar yaklaşmalısınız. Çekingen veya korkak olduğu için değil, kavga gürültüden haz etmediği için anlayışlıdır ve tartışmaktan kaçınır.

Terazi en iyi kiminle anlaşır?

Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever. Bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik, hareketli olan ikizler burcu ile çok iyi anlaşmaktadırlar. Terazi burcu, devamlı olarak bu tutumu sergilemez.

Terazi burcu kadını nasıl aşık olur?

Terazi burcu kadını aşık olursa hemen anlarsınız çok belli eder asla içinde tutamaz. Bir kere onların aşkları yüzüne yansır hep bir gülümse haliyle etrafta dolanırlar. ... Her zaman adaleti şaşamayan bu özelliği ile burç arasında lider olan terazi kadınları aşık oldukları zaman adalet terazileri şaşar.