Eşek sütü sabunu nasıl kullanılıyor?

İçindekiler:

  1. Eşek sütü sabunu nasıl kullanılıyor?
  2. Keçi sütü sabunu sivilce izlerine iyi gelir mi?
  3. Keçi sütlü sabun ne işe yarıyor?
  4. Keçi sütü sabunu kimler kullanabilir?
  5. GANO keçi sütlü sabun ne işe yarar?
  6. Keçi sütlü sabun yüzü yakar mı?

Eşek sütü sabunu nasıl kullanılıyor?

EŞEK SÜTÜ SABUNU NASIL KULLANILIR? Eşek sütü sabununu düzenli olarak sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa uygulayın. Cildinizi köpürttükten sonra 5 dakika bekleyin. Ardından bol su ile durulayın.

Keçi sütü sabunu sivilce izlerine iyi gelir mi?

Doğal keçi sütü sabunu, kimyasal içermediğinden cildin pH dengesini koruyarak alerjik herhangi bir tepkimeye yol açmadığı gibi sivilce ve yara izlerinin de geçmesini sağlamaktadır.

Keçi sütlü sabun ne işe yarıyor?

Keçi sütü sabunu, vücuttaki siyah noktaları temizliyor. Keçi sütü özlü doğal sabunlar düzenli kullanıldığında cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı oluyor. İçerdiği proteinler sayesinde akneye neden olan bakterileri öldürüyor, gözenekleri sıkılaştırıyor. Bu şekilde daha taze ve genç bir görüntü ortaya çıkıyor.

Keçi sütü sabunu kimler kullanabilir?

Hassas cilde sahip olanlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Keçi sütü sabunu cildinizi tahriş etmez. Ciltteki enfeksiyonların hızlıca iyileşmesini sağlar. İçeriğindeki selenyum sayesinde cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korur.

GANO keçi sütlü sabun ne işe yarar?

Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, nemlendirir, bakımını yapar. Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. SEDEF, EGZAMA, SİVİLCE, AKNE ve iltihaplı cilt problemlerinin giderilmesinde özellikle önerilir.

Keçi sütlü sabun yüzü yakar mı?

Keçi sütü sabunu cildinizi tahriş etmez. Ciltteki enfeksiyonların hızlıca iyileşmesini sağlar. İçeriğindeki selenyum sayesinde cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korur. Derideki ölü hücrelerin temizlenmesine destek olur.