Öpüşürken ne olur?

İçindekiler:

  1. Öpüşürken ne olur?
  2. French Kiss nereden geliyor?
  3. Fransız öpücüğü neden yapılır?
  4. Öpüşürken vücutta neler olur?

Öpüşürken ne olur?

4) Öpüşmek vücuttaki tüm stresi alır, gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan “kortisol”ün salgılanmasını azaltır. 5) Öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır. Yüz kaslarınızın esneklik kazanız ve sarkan yanakların ilacı öpüşmektir.

French Kiss nereden geliyor?

Dünya Savaşı sırasında Amerikalı ve İngiliz askerler Fransa'da Fransız kadınlarından bu tutkulu öpücüğü keşfettiler ve evlerine döndüklerinde bu öpücüğü sevdiklerine tanıtıp onlarla paylaştılar. HuffPostUK'e göre ise Fransız öpücüğü terimi basit bir şekilde daha tutkulu bir öpüşme tarzını tanımlamak için ortaya atıldı.

Fransız öpücüğü neden yapılır?

Fransız öpücüğü öpüşmenin en tutkulu hali. ... HuffPostUK'e göre ise Fransız öpücüğü terimi basit bir şekilde daha tutkulu bir öpüşme tarzını tanımlamak için ortaya atıldı. İlhamı ise Fransızların herkes tarafından kabul gören tutkuları ve Paris'in aşk şehri olmasıydı.

Öpüşürken vücutta neler olur?

Öpüşürken birbirimizden aldığımız ağız bakterileri sayesinde, bağışıklık sistemimiz güçleniyor. Öpüşürken fazladan üretilen tükürük, ağız içerisindeki zararlı bakterileri de yok ediyor. Ayrıca yükselen kalp atışları, damarları genişleterek tansiyonu da azaltmaya yardımcı oluyor.