232 hangi şehrin alan kodudur?

İçindekiler:

  1. 232 hangi şehrin alan kodudur?
  2. Izmir 425 Nerenin kodu?
  3. 233 alan kodu neresi?
  4. Alan kod nedir?
  5. Türkiye'nin internet alan kodu nedir?
  6. *# 61 nedir?

232 hangi şehrin alan kodudur?

0232 numaralı alan kodu İzmir iline ait bir koddur. Şehirler arası gelen aramalarda arayan numaranın önündeki alan kodu 0232 ise bu arama İzmir'den yapılıyor demektir. Veya başka bir şehirden İzmir sınırları içerisinde sabit bir numara aranmak istendiğinde 0232 numaralı alan kodunun girilmesi gerekmektedir.

Izmir 425 Nerenin kodu?

Kınık Telefon Alan Kodu: 0232 687. Konak Telefon Alan Kodu: 0232 425.

233 alan kodu neresi?

Gana ile iletişime geçmek +233 Nolu kodu numaradan önce çevirmek gerekir.

Alan kod nedir?

Alan kodu, kendi ili dışında başka bir ilde yaşayan bir telefon numarasını aramak için kullanılan 4 haneli koddur. Bu kodlar numara başına getirilmezse hangi il aranmak isteniyorsa ulaşılamaz. Şehirlerarası bir telefon görüşmesi yapılacaksa bu alan kodları mutlaka kullanılmalıdır. Mersin'in Alan Kodu Kaçtır?

Türkiye'nin internet alan kodu nedir?

İnternet Ülke Alan Kodu, (İngilizce ccTLD: country-code Top Level Domain) İnternet adreslerinde ülkeyi belirten iki harflik en son uzantı. Örnegin www.istanbul.com.tr adresinde ".tr" Türkiye için İnternet Ülke Alan Kodunu gösterir. Örneğin bu kod Rusya için ".ru", İtalya için ".it"dir.

*# 61 nedir?

5- Arama yönlendirme hakkında daha fazla bilgi: *#61# Galaxy telefonlarda bu kod, bir çağrının mesaj merkezine iletilene kadar ne kadar süreceğini bildiren bir açılır pencere açıyor. iPhone'da, operatörden bağımsız olarak, bu kod size sadece *#67# ile aynı bilgiyi gösteriyor.