Muzlu süt evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Muzlu süt evde nasıl yapılır?
  2. Kafelerde milkshake nasıl yapılır?
  3. Orjinal milkshake nasıl yapılır?
  4. Yoğurt milkshake nasıl yapılır?
  5. Oreolu milkshake nasıl yapılır?
  6. Kakaolu milkshake nasıl yapılır?
  7. Toz milkshake nasıl yapılır?
  8. Çilekli milkshake nasıl yapılır?
  9. Milkshake nasıl yapılır en kolay?
  10. Milkshake milkshake nasıl yapılır?

Muzlu süt evde nasıl yapılır?

Muzlu süt için; öncelikle 2 adet muzun kabuğunu soyup, halkalar halinde kesin. Daha sonra kestiğiniz muzları rondo içine koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı toz şeker ya da 1 yemek kaşığı süzme bal ekleyin. Son olarak 2 su bardağı süt dökün.

Kafelerde milkshake nasıl yapılır?

Milkshake Yapımı Yapılışı
  1. Çilekleri irice doğrayıp blendırdan birkaç dakika püre haline getiryoruz.
  2. Dondurma,şeker ve sütüde ilave edip blendırla iyice,köpürtene kadar karıştırıyoruz.
  3. Bardağa döküp afiyetle içiyoruz:)
Daha fazla öğe...

Orjinal milkshake nasıl yapılır?

Çilekli milkshake tarifi Nasıl yapılır? Çilekleri güzelce temizleyip blender'da püre haline gelene kadar çekin. Üzerine süt, şeker ve dondurma ilave edin ve köpürene kadar karıştırın. Buz kalıplarını bardaklara bölüştürün.

Yoğurt milkshake nasıl yapılır?

Bir mutfak robotu veya blender'da yoğurt, süt, hindistancevizi ve balı 3-4 dakika, köpük köpük oluncaya kadar karıştırın. Bir sürahinin içine buzları koyup, üzerine bu karışımı boşaltın ve buzdolabına koyun. Servis yaparken bardaklara boşaltın ve üzerine çikolata rendesi serpiştirin.

Oreolu milkshake nasıl yapılır?

Süt, vanilyalı dondurma, vanilya özütüyle bisküvi kırıntılarını blenderda karıştırın. Hazırladığınız milkshake karışımını büyük bardaklara aktarın. Üzerlerine birer adet oreo bisküvi yerleştirip diğerlerini iri kırıntılar halinde serpiştirdikten sonra bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın.

Kakaolu milkshake nasıl yapılır?

Kakaolu Milkshake Nasıl Yapılır? Sütü, kakaoyu ve dondurmayı bir mutfak robotunda 2 dakika boyunca blenderdan geçirin. Bardaklanan milkshake'in üzerine kremşanti sıkın ve servis edin.

Toz milkshake nasıl yapılır?

Çilekleri irice doğranıp blenderda püre haline getirilir. Ardından dondurma, şeker ve süt ilave edilip köpürünceye kadar blender ile iyice karıştırılır. Bardağa döktükten sonra isteğe bağlı olarak nane yaprağıyla süslenebilir.

Çilekli milkshake nasıl yapılır?

Çilekli Milkshake Nasıl Yapılır?
  1. Çilekleri yıkadıktan sonra çatalla iyice ezin. Sütü bardağa aktarın.
  2. Ezilmiş çilekleri süte ilave edip iyice karıştırın. Çilek sosunu süte ekleyin.
  3. İçine isteğe göre buz atıp, krema sıkacağı ile kremayı üzerine sıkın. Üzerini çilek sosu ile süsleyip soğuk servis yapın. Afiyet olsun.

Milkshake nasıl yapılır en kolay?

Süt, çilek ve buz parçalarını bir kabın içinde karıştırın. Dondurmaları bardağın içine atın ve üzerine karışımı ekleyin. Soğuk bir şekilde bekletmeden servis etmelisiniz. Dondurmaları, pudra şekerini,kahve ve sütün yarısını blenderdan geçirin.

Milkshake milkshake nasıl yapılır?

Çilekli milkshake tarifi Nasıl yapılır? Çilekleri güzelce temizleyip blender'da püre haline gelene kadar çekin. Üzerine süt, şeker ve dondurma ilave edin ve köpürene kadar karıştırın. Buz kalıplarını bardaklara bölüştürün.