Gold mağazaları kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Gold mağazaları kapandı mı?
  2. Hangi teknoloji marketi battı?
  3. Hızlı al ne oldu?
  4. Crispino battı mı?
  5. Hızlı Al sitesi güvenilir mi?
  6. GAP battı mı?
  7. Hakan Çanta battı mı?
  8. Hızlı Al Son durum nedir?
  9. Hakan Çanta neden iflas etti?
  10. Hakan Çanta sahibi kimdir?

Gold mağazaları kapandı mı?

Bünyesinde Gold Bilgisayar, GSA Saat ve Hizlial.com gibi şirketlerin olduğu Gold Grubu'nun 4 şirketi için mahkeme iflas kararı verdi. ... Mahkeme dün görülen davada, şirketlerin kurtarılamayacağına hükmederek iflas kararı verdi.

Hangi teknoloji marketi battı?

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Türkiye'nin ilk teknoloji mağazası ve teknoloji perakendecesi Bimeks'in iflasına karar verdi. İşte detaylar.. Türkiye'nin ilk ve en büyük teknoloji mağazalarından biri olan Bimeks, mali krizi gerekçe göstererek birçok mağazasındaki ürünleri boşaltıp, sonra da kapatmıştı.

Hızlı al ne oldu?

Şirket, 2013 yılını 241 milyon TL gelir ve ve 2 TL kâr ile kapattı. Ancak 2014 yılında 221 milyon TL gelir elde eden Hizlial.com, 6 TL zarar açıkladı. ... Alınacak önlemlerle şirketin 2 yıl içinde tüm borçlarının ödenebileceği belirtildi.

Crispino battı mı?

Peş peşe mağazalar kapatılmış. Nihayetinde mahkemeler şirketin iflasına karar vermiş. Bu sıkıntılı süreç devam ederken Akdaş kardeşler, Crispino markasının isim haklarını Tuncelili işadamı, Gültekinler Group'un sahibi Ali Rıza Gültekin'e satmış. Şu anda Crispino 15 konsept mağazasıyla varlığını sürdürüyor.

Hızlı Al sitesi güvenilir mi?

Hızlıal çok doğru konmuş bir isim gerçekten hızlı ve ciddi çalışan bir işletme, kutlarım. ... Hızlial.com satış sitesine çok çok teşekkür ediyorum. işlerini layıkıyla yapıyorlar.Çok çok güvenilir bir site.Herkese böyle sitelerden alış-veriş yapmayı tavsiye ediyorum.

GAP battı mı?

ABD'li hazır giyim devi GAP 51 yıllık tarihinin en kötü mali çeyreğine imza atarak 932 milyon dolar zarar açıkladı. Ancak bu zarara rağmen ayakta kalmayı başardı. Oysa sektörde aynı dönemde JCPenney, Neiman Marcus ve J.Crew gibi giyim perakendecileri iflas açıkladılar.

Hakan Çanta battı mı?

Geçen yıl Rusya'da yapılan 'Dünya Kupası'nın lisanslı ürünlerinin bir bölümünü üreten Hakan Çanta, iflas etti. Daha önce konkordato talep eden Türkiye'nin en eski çanta üreticilerinden Hakan Çanta'nın borca batın olması nedeniyle resmen iflas etti.

Hızlı Al Son durum nedir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) kredi kartıyla yapılan alışverişlere yönelik sınırlamaları, şirketin yaptığı reklam harcamaları ve yatırımlar sonrası Hizlial.com'un kârlılığı düştü. ... Şirketin mali tablosunda aktiflerin toplamı 34.9 milyon TL ve borçları 43.4 milyon TL olarak açıklandı.

Hakan Çanta neden iflas etti?

Geçen yıl Rusya'da yapılan 'Dünya Kupası'nın lisanslı ürünlerinin bir bölümünü üreten Hakan Çanta, iflas etti. Daha önce konkordato talep eden Türkiye'nin en eski çanta üreticilerinden Hakan Çanta'nın borca batın olması nedeniyle resmen iflas etti.

Hakan Çanta sahibi kimdir?

Sadece lisanslı ürün satışı yapan Ahmet Hacısoyu'nun Hakan Çanta adlı firması, ünlü karakterlerin yanı sıra spor piyasasında da önemli markaları bünyesinde bulunduruyor.