Incir ağacı devam ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Incir ağacı devam ediyor mu?
  2. Incir ağacı dizisi başlayacak mı?
  3. Incir ağacı dizisi hangi gün?
  4. Incir ağacı hangi gün?
  5. Incir ağacı Saat Kaçta 6 Nisan?
  6. Incir ağacı yeni bölüm var mı?

Incir ağacı devam ediyor mu?

İncir Ağacı dizisinin Trt 1 yönetimi ile 1 sezon sözleşmesi var haziran 2020 de final yaparak ekranlara veda edecek. İncir Ağacı dizisi reytingleri mart ayında çok düştü bu nedenle de Korona Virüs arasından sonra tekrar sete çıkmayacak ve 3 nisan 2020 de final yaparak ekranlara veda edecek.

Incir ağacı dizisi başlayacak mı?

Gelecek sezon farklı dizi projeleri olsa da TRT1 bir süre daha İncir Ağacı dizisini devam ettirecek gözüküyor. Yaz aylarının sonunda ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlayacak olan İncir Ağacı dizisi Eylül 2020 de 2. Sezon ile ekrana gelmeye başlayacak.

Incir ağacı dizisi hangi gün?

Bu nedenle İncir Ağacı dizisi genellikle hafta içi her gün yayınlanan bir dizi. TRT 1 de gün içinde iki kez tekrar eden dizinin hafta sonları da tekrar bölümleri yayınlanıyor.

Incir ağacı hangi gün?

Çekimlerine ağustos ayında başlanan dizinin ilk bölümü 14 Ekim Pazartesi günü saat 15:00'da TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Günlük bir dizi olan İncir Ağacı haftaiçi her gün saat 15:00'da yayınlanmaya devam edecek.

Incir ağacı Saat Kaçta 6 Nisan?

TRT 1'de hafta içi her gün saat 15.

Incir ağacı yeni bölüm var mı?

Aldığımız bilgilere göre İncir Ağacı dizisi artık devam etmeyecek. 14 Ekim 2019 tarihinde başlayan dizi, 3 Nisan 2020 tarihinde yayın hayatına ara vermişti. 120 bölüm boyunca ekranlarda olan dizi çok uzun bir süredir yayınlanmıyor.