UPS Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  2. UPS Kargo dağıtım yapıyor mu?
  3. UPS ne zaman çalışıyor?
  4. Kargodan alınmayan ürünler ne olur?
  5. UPS kargo kime ait?
  6. UPS Kargo ne zaman dağıtım saatleri?
  7. UPS Kargo mesaj atıyor mu?
  8. Teslim alınmayan kargo ne olur aras?
  9. UPS Türkiye ne demektir?

UPS Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

Zamanı önemli olan gönderiler için UPS, Cumartesi Teslimatı rahatlığını sunar.

UPS Kargo dağıtım yapıyor mu?

UPS Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30'da başlar ve akşam kapanış saati olan 18:00'a kadar mesaiye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden UPS kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

UPS ne zaman çalışıyor?

UPS Kargo, hafta içi 5 gün, hafta sonu ise sadece Cumartesi günü çalışmaktadır. UPS Kargo çalışma saatleri, servis sağlayıcı acenteye göre değişmektedir. Genel olarak mesai başlangıç saati 09:00'dir. Ancak kapanış olarak, kimi UPS Kargo şirketleri saat 18:00'de kapanırken, kimisi de 19:00'de kapanmaktadır.

Kargodan alınmayan ürünler ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

UPS kargo kime ait?

United Parcel Service (baş harfleri UPS olarak kısaltılmıştır; küçük harfle stilize edilmiştir), bir Amerikan çokuluslu paket teslimat ve tedarik zinciri yönetimi şirketidir. 28 Ağustos 1907'de Seattle'de Amerikan Posta Şirketi olarak James E.

UPS Kargo ne zaman dağıtım saatleri?

UPS Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar ve kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder. UPS KARGO HAFTA SONU CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI? Hafta sonu da Cumartesi günleri 09.00'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri ise hizmet vermemektedir.

UPS Kargo mesaj atıyor mu?

Gönderilerinizin durumunu, online izlerkenUPS SMS Takibini kurarak bulabilirsiniz. ... Onaylandığında, UPS bu gönderi için takip durumunuzu içeren SMS metin mesajları gönderecektir.

Teslim alınmayan kargo ne olur aras?

Bu kişinin kimlik bilgileri kontrol edildikten sonra imza karşılığında kargo teslim edilir. 3 gün içinde alıcı ya da alıcının teslim edilmesini istediği yetkili kişi tarafından teslim alınmayan kargolar size geri iade edilmektedir.

UPS Türkiye ne demektir?

Türkiye genelinde hızlı, günü belirli, güvenilir teslimat. UPS Standart hizmeti, Türkiye genelinde günü belirli, planlı teslimat hizmeti sunmaktadır. Standart hizmetimizin iller bazındaki fiyatlarını www.ups.com.tr/yurtici_fiyat_hesaplama adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.