Rüyada dudaktan dudağa öpüşmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada dudaktan dudağa öpüşmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada birisini öpmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada bir kadınla öpüşmek ne demek?
  4. Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek ne anlama gelir?

Rüyada dudaktan dudağa öpüşmek ne anlama gelir?

Rüyada dudaktan öpüşmek, şehvetin ve zinanın, bazen de gönül ilişkilerinin bir göstergesidir. Tanımadığı bir kadınla veya adamla dudaktan öpüştüğünü gören kimse, dünya hayatına meyleder ve kendisini ahiretten ve onun gereklerinden tamamen uzaklaştırır. Bu rüya bazen de evlenmeye ve yuva kurmaya işaret eder.

Rüyada birisini öpmek ne anlama gelir?

Rüyada öpmek görmek İhtiyaçları gidermeye ve düşmana galip gelmeye tabir olunur. Rüyada genç birini öpmek kadehe, yaşlı bir kimseyi öpmek bir sözden dolayı özür dilemeye, bir kadını öpmek sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selâma yorumlanır. ... Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir.

Rüyada bir kadınla öpüşmek ne demek?

Rüyada biriyle öpüşmenin anlamı; bekar bireyler adına oldukça zengin ve yaş bakımından büyük biri ile evlenmek anlamına gelir. Rüyayı gören birey, bekar bir erkekse; çok güzel bir kadını eş olarak alır. ... Rüya içerisinde çok şımarık ve süslü bir kadını öptüğünü gören erkek; evlenen ve ayrılan bir kadınla evlilik yapar.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek ne anlama gelir?

Rüyada tanımadığın başka biriyle öpüşmeyi görmenin anlamı, oldukça güzeldir. Rüyayı gören kimse, yakın zamanda birini çok sevecek ve onunla bir evlilik yapacaktır. Tanınmayan bir kişiyle öpüşmenin bir başka anlamı ise; uzaklarda yaşayan bir akrabadan haber almaktır.