Naside Öztürk neden öldü?

İçindekiler:

  1. Naside Öztürk neden öldü?
  2. Naşide Göktürk hangi hastalıktan öldü?
  3. Naşide Göktürk ne zaman?
  4. Sakın Ha sözleri kime ait?
  5. Naşide kaç yaşında öldü?
  6. Nez sakın ha kaç yılında çıktı?
  7. Naşide Göktürk sanatçı kimdir?

Naside Öztürk neden öldü?

Akciğer kanseri Naşide Göktürk/Ölüm nedeni

Naşide Göktürk hangi hastalıktan öldü?

Ege şu açıklamayı yaptı. “Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk'ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik.

Naşide Göktürk ne zaman?

Akay'ın basında yer alan açıklamaları, sanat camiasını ve sanatçının milyonlarca hayranını derinden üzdü. Bir süre Bodrum'da özel hastanede akciğer kanseri tedavisi gören Naşide Göktürk, 30 Ağustos 2016 tarihinde öldü. Vasiyeti üzerine Bodrum'da defnedildi.

Sakın Ha sözleri kime ait?

Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Naşide Göktürk'ün müzik kariyerinde dönüm noktası olan “Sakın Ha” ve “Yüreğim Rehin” gibi dinleyenlerin yüreğini titreten aşk bestelerini ise çok özel bir isme yani bir dönem nişanlısı olan usta oyuncu Altan Erkekli'ye yazdığı ortaya çıktı.

Naşide kaç yaşında öldü?

56 yaşında (1960–2016) Naşide Göktürk/Öldüğü zamanki yaşı

Nez sakın ha kaç yılında çıktı?

Nez, İlk albümünü 2002 yılında Cem Uzan'ın desteği ile kendi ismini verdiği ilk albümünü "Nez" adıyla çıkartmıştır. Albüm çok kısa sürede müzik listelerinin zirvesine oturmuştur. Bu albümden; Turkish Delight, Sakın Ha, Her Şey Boş, Klasik Rüzgârı gibi birçok şarkısı hit olmuş ve döneme damgasını vurmuştur.

Naşide Göktürk sanatçı kimdir?

Naşide Göktürk, yılında İstanbul'da doğan Türk şair, söz yazarı, besteci, yorumcudur. Daha çok ilk albümüne adını veren "Yüreğim Rehin" adlı şarkısıyla tanınır. Çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçirdi. Yazmaya okul yıllarında başladı.