Düğünler nerede yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Düğünler nerede yapılabilir?
  2. Boğazda düğün ne kadar?
  3. Kır düğün Fiyatları ne kadar?
  4. Düğün salonu açmak ne kadara mal olur?
  5. Kır düğününde ne giyilir kadın?

Düğünler nerede yapılabilir?

Başlıca düğün mekanları; düğün salonları, kır düğün mekanları, oteller, tarihi düğün mekanları, restoranlar, havuz başı düğün mekanları, sosyal tesisler, tekne düğünleri, kulüp ve davet alanlarıdır.

Boğazda düğün ne kadar?

Kır bahçesinde yemekli bir düğün yapmak istiyorsan kişi başı 150-200 TL'den, kokteylli bir davet için ise kişi başı 80-100 TL'den başlayan fiyatlar söz konusu. Cam Mekan'ı tercih ediyorsan yemekli düğünler için kişi başı minimum 100-150 TL, kokteylli davetler için 80-100 TL civarında bir ücret ödemen bekleniyor.

Kır düğün Fiyatları ne kadar?

İstanbul'da kır düğünü ile evlenmek isteyen çiftlerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz bir yazı bu. İstanbul kır düğünü fiyatları ne kadar?...7- Beyler Garden Paradise Kır Düğünü
Menü (Kişi Başı)Hafta İçiHafta Sonu
Kokteyl30-50 TL50-80 TL
Yemekli80-100 TL50-100 TL
BE

Düğün salonu açmak ne kadara mal olur?

Yapacağınız harcama tutarına bağlı olarak düğün salonu açmanın maliyeti 200 bin TL ile 1 Milyon TL arasında değişecektir. Maliyet üst sınırını daha da yükseltebilirsiniz. Ancak düşük kapasiteli bir düğün salonu için 1 Milyon TL'den fazla para harcamak oldukça gereksiz olacaktır.

Kır düğününde ne giyilir kadın?

Kır düğünü için elbise modelleri olarak tül elbise, şifon elbise, helenistik tarzda şifon etekler, volanlı elbiseler, dantel elbiseler şeklindedir. Kır düğünü için elbise seçerken rahat hareket edebileceğiniz ve uzun saatler boyunca sizi terletmeyecek kıyafetler seçmelisiniz.