Limon güneş lekelerini geçirir mi?

İçindekiler:

  1. Limon güneş lekelerini geçirir mi?
  2. Limon maskesi yüzde ne kadar kalmalı?
  3. Yuz lekeleri nasıl geçer?
  4. Limon suyu içmek cildi beyazlatır mı?

Limon güneş lekelerini geçirir mi?

Güneş lekelerine karşı en etkili malzemelerden biri limon suyu. İçerdiği asit sayesinde ölü derilerden kurtulmanızı sağlarken ciltteki koyu bölgelerin renginin açılmasına da yardımcı olur. Bunun için limon suyunu güneş lekelerinin bulunduğu bölgelere sürüp 20 dakika boyunca bekletip ardından bu bölgeyi yıkayın.

Limon maskesi yüzde ne kadar kalmalı?

Yüzde limonun bekletilme süresi en az 5 en fazla ise 50 dakika olmalıdır. Bekleme süresinin ardından cilt ılık suyla yıkanarak limondan arındırılabilir.

Yuz lekeleri nasıl geçer?

A, C, E vitaminleri leke açıcı özelliğe sahiptir. Bu vitaminleri tüketebilir ya da enjekte veya hap yöntemi ile alarak lekelerin açılmasını sağlayabilirsiniz. 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edin ve karışımı lekeli bölgelere uygulayın. 15 dakika bekletin ve ılık su ile durulayın.

Limon suyu içmek cildi beyazlatır mı?

Biraz fazla sayıda limon sıkınca ellerinizin beyazladığını fark edeceksiniz. Cilt rengini açmak denildi mi akla aslında ilk limon gelir. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve antioksidan içerdiği için cildi de besler. Limon suyunu cilt rengini açmak için bir kaç farklı şekilde kullanabilirsiniz.