Odeabank oksijen hesabı nedir?

İçindekiler:

  1. Odeabank oksijen hesabı nedir?
  2. Oksijen hesap hangi banka?
  3. Odea Bank hoşgeldin faizi ne kadar?
  4. Odeabank ne oldu?

Odeabank oksijen hesabı nedir?

Oksijen Hesap, gün sonu bakiyesinin minimum 4.000 TL/ 4.000 USD /4.000 EUR üstü kısmını “1 gün vadeli ve temdit etmeyen” bir vadeli hesaba otomatik olarak aktaran bir vadesiz hesap türüdür. Oksijen Hesap sayesinde, Odeabank standart gecelik faiz oranından daha yüksek faiz oranı ile paranızı çoğaltabilirsiniz.

Oksijen hesap hangi banka?

Oksijen Dinamik Hesap Türleri 1.000.000TL/250.000 USD/250.000 EUR'ya kadar avantajlı faiz oranları sunulmaktadır. Hoş geldin faizi Odeabank'ta ilk kez hesap açan müşterilerimiz için hesap tanımlama tarihinden 100 gün süre ile geçerli olup 100 günün sonunda hesabınız Oksijen Dinamik Hesap'ın devam faizi ile değerlenir.

Odea Bank hoşgeldin faizi ne kadar?

​Bankamızda ilk kez hesap açacak olan yeni müşterilerimiz için geçerli TL mevduat hesabınıza %13,80'e varan,​ USD mevduatınıza %2,75'e, EUR mevduatınıza ise %1,10'a​​ varan faiz oranı fırsatı tüm Odeabank şubelerinde sizi bekliyor. ​

Odeabank ne oldu?

Türk bankacılık sektöründe 15 yıl aradan sonra sıfırdan lisans alan ilk banka olan Bank Audi'nin Türkiye'deki iştiraki Odeabank, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan faaliyet iznini aldı. ... Odeabank böylece, Türk bankacılık sektörünün 49'uncu oyuncusu oldu.