Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda?
  2. Türkiye Polonya maci ne zaman?
  3. Filenin Sultanları maçı saat kaçta?
  4. Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası ne zaman hangi kanalda?
  5. Voleybol Milli Takım hangi kanalda?
  6. Filenin Sultanları maç hangi kanal?
  7. Türkiye Polonya maçı kaç kaç bitti?

Türkiye Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye ile Çekya arasında oynanacak Avrupa Şampiyonası son 16 turu karşılaşması, bugün saat 17.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak. Şampiyona son 16 turundan itibaren tek maç eleme usulüne göre devam edecek.

Türkiye Polonya maci ne zaman?

Türkiye - Polonya maçı 31 Ağustos Salı günü 20.30'da TRT 1'de canlı yayınlanacak. YARI FİNAL VE FİNAL SIRBİSTAN'DA! Çeyrek final ile yarı final karşılaşmaları da 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacak. Şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül'de oynanacak.

Filenin Sultanları maçı saat kaçta?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak. Mücadele, TRT 1'den naklen yayınlanacak. "Filenin Sultanları" şampiyonada oynadığı 7 maçı kazanarak yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası ne zaman hangi kanalda?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak. Mücadele, TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Voleybol Milli Takım hangi kanalda?

A Milli Voleybol takımı 2021 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak. Filenin Efeleri, Avrupa Voleybol Şampiyonası C grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak. Finlandiya'nın Tampare kentinde yapılacak maç TSİ ile 17.00'de TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Filenin Sultanları maç hangi kanal?

Filenin Sultanları, yarı finalde İtalya'ya 3-1 yenilen Hollanda ile TSİ 18.00'de başlayacak üçüncülük karşılaşmasında mücadele edecek. Mücadele TRT 1'den naklen canlı yayınlanacak.

Türkiye Polonya maçı kaç kaç bitti?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Polonya'yı da 3-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Millilerimizin rakibi Sırbistan - Fransa maçının galibi olacak. CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya ile karşı karşıya geldi.