Askerlik muayenesi nereden öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Askerlik muayenesi nereden öğrenilir?
  2. Askerlik tecil tarihimi nereden öğrenebilirim?
  3. Askerlik tecil ne zaman bitiyor?
  4. Usta birliği kaç gün sürüyor?
  5. Sınıflandırma sonuçları nereden öğrenilir?

Askerlik muayenesi nereden öğrenilir?

E Devlet giriş ile Askerlik Durumu Sorgulama için öncelikle www.türkiye.gov.tr internet adresine girmeniz gerekiyor. Bu sayfaya girdikten sonra T.C. kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e devlet hizmetler bölümünden “Milli Savunma Bakanlığı”nı bulmalısınız.

Askerlik tecil tarihimi nereden öğrenebilirim?

turkiye.gov.tr adresine gidiniz. Karşınıza gelen pencerede arama alanına 'Askerlik' yazınız. Buradan 'Askerlik Durum Belgesi Sorgulama' seçeneğine tıklayınız.

Askerlik tecil ne zaman bitiyor?

Askerlik Erteleme Süreleri : Başvuru tarihi ile oturma veya çalışma izni bitim tarihi arasında bir yıldan fazla süre bulunanların askerlikleri oturma veya çalışma izninin (bunlardan hangisi daha uzun ise uzun olanın) biteceği yılı takip eden yılın 31 Aralık tarihine kadar ertelenir.

Usta birliği kaç gün sürüyor?

Standart olarak 12 aylık bir sürecin ardından yedek subay ve yedek astsubaylar görevini tamamlayarak tescil edilmektedir. Gün bazında ele alındığı zaman ise er ve erbaşlar için 180 günlük bir süreç ön plana çıkıyor.

Sınıflandırma sonuçları nereden öğrenilir?

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, temmuz, ağustos, eylül 2021 döneminde sevke tabi yedek subay, yedek astsubay adayları ile erbaş ve erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Sonuçlar, e-Devlet ve Askerlik Şube Başkanlıklarından öğrenilebilecek.