İTÜ Maslak kampüsüne metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. İTÜ Maslak kampüsüne metro ile nasıl gidilir?
  2. İTÜ Kampüs kaç metrekare?
  3. ITÜ Maçka Kampüsü nde hangi bölümler var?
  4. ITÜ Ayazağa hangi metro?
  5. Yenikapı ITÜ Ayazağa metro kaç dk?
  6. İTÜ de kaç kampüs var?
  7. ITÜ de kaç kampüs var?
  8. ITÜ Ne Üniversitesi?
  9. ITÜ nün kaç kampüsü var?
  10. ITÜ hangi metro?
  11. ITÜ Ayazağa hangi otobüs gider?
  12. Yenikapı'dan Şişli'ye nasıl gidilir?

İTÜ Maslak kampüsüne metro ile nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile İTÜ-Ayazağa durağında indiğinizde İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

İTÜ Kampüs kaç metrekare?

1.600.000 m2'lik alanı kaplayan Ayazağa Yerleşkesi'nde Rektörlük ve yönetim birimlerinin yanı sıra 13 fakülteden 8′i ve 5 enstitüden 4′ü bulunmaktadır. Bu kampüste bulunan 7/24 açık Mustafa İnan Merkez Kütüphanesi, Merkezi Derslik binaları, Kültür ve Sanat Birliği, Spor Birliği ve 75.

ITÜ Maçka Kampüsü nde hangi bölümler var?

Maçka Kampüsü'nde İşletme Fakültesi, İngilizce Hazırlık Okulu, Dil ve İnkilap Tarihi Bölümü, Türk Müziği Konservatuarı, İTÜ Vakfı ofisleri ve İTÜ Sosyal Tesisleri bulunmaktadır.

ITÜ Ayazağa hangi metro?

Şişli-Mecidiyeköy durağından Hacıosman yönüne binilir ve İTÜ Ayazağa durağında inilir. Esenler Terminalinden; Otogar metro istasyonundan Yenikapı yönüne M1A metrosuna binilir. Yenikapı istasyonundan M2 Yenikapı-Hacıosman Metro güzergahına aktarma yapılarak İTÜ Ayazağa durağında inilir.

Yenikapı ITÜ Ayazağa metro kaç dk?

M2 (İstanbul metrosu)
M2 (Yenikapı - Hacıosman) Metro Hattı
Sefer sıklığıYenikapı - Hacıosman: 6 dakikada bir sefer Sanayi Mahallesi - Seyrantepe (Mekik): 9 dakikada bir sefer
Yolculuk süresi33 dakika
RotalarM2, Shuttle
Yolcu kapasitesi285,000
19 satır daha

İTÜ de kaç kampüs var?

İTÜ bugün ana kampüsü İstanbul'un iş merkezi Maslak'ta bulunan 4'ü Avrupa, 1'i Anadolu yakasında olan toplam 5 yerleşkeye yayılmıştır. Maçka, Taşkışla ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde Osmanlı döneminden kalan binalarda hâlâ eğitim yapılmaktadır.

ITÜ de kaç kampüs var?

İTÜ bugün ana kampüsü İstanbul'un iş merkezi Maslak'ta bulunan 4'ü Avrupa, 1'i Anadolu yakasında olan toplam 5 yerleşkeye yayılmıştır. Maçka, Taşkışla ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde Osmanlı döneminden kalan binalarda hâlâ eğitim yapılmaktadır.

ITÜ Ne Üniversitesi?

İstanbul Teknik Üniversitesi, 13 fakülte ve 1 Konservatuvarda 13 UOLP programı olmak üzere toplam 99 lisans programını bünyesinde bulunduruyor.

ITÜ nün kaç kampüsü var?

İTÜ bugün ana kampüsü İstanbul'un iş merkezi Maslak'ta bulunan 4'ü Avrupa, 1'i Anadolu yakasında olan toplam 5 yerleşkeye yayılmıştır.

ITÜ hangi metro?

İTÜ'ye Ulaşım. Şehir Merkezi'nden ulaşım: Metro: M2 metro hattını kullanınız. Metrobüs: Zincirlikuyu'da M2 metro hattına aktarma yapınız.

ITÜ Ayazağa hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İtü Ayazağa yakınından geçiyor: 29C, 29D, 29Ş, 41, 59RK, 59RS.

Yenikapı'dan Şişli'ye nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanarak Şişli'ye ulaşım sağlamak isterseniz; Yenikapı durağında inmeniz ve buradan Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir. Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra metro ile Şişli'ye ulaşım ortalama 12-15 dakika sürmektedir.