Mi TV Stick her Tv'ye olur mu?

İçindekiler:

  1. Mi TV Stick her Tv'ye olur mu?
  2. Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android tv Media Player Dolby DTS chromecast nedir?
  3. Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player Dolby DTS ne işe yarar?
  4. Mi Stick Android kaç?
  5. Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player Dolby DTS chromecast nedir?
  6. Mi box fiyatı ne kadar?

Mi TV Stick her Tv'ye olur mu?

Android işletim sistemine sahip Xiaomi Mi TV Stick, her türlü televizyonu anında Android TV'ye dönüştürmesi ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android tv Media Player Dolby DTS chromecast nedir?

Xiaomi Mi TV stick 1080P android TV media player, HDMI bağlantı noktasına sahip TV, monitör gibi cihazlarınızı 1080p çözünürlüğünde akıllı TV'ye dönüştürmenizi sağlar. 30gr. ağırlığı bulunan mi tv stick, hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde dilediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz.

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player Dolby DTS ne işe yarar?

Mi TV Stick, DTS ve Dolby çok kanallı HD ses kod çözmeyi destekler. Ultra HD Blu-ray video oynatımı sırasında daha yumuşak, dinamik, sürükleyici ve daha gerçekçi bir stereo surround ses sağlar. Evden uzakta olduğunuzda izlediğiniz dizinin bir bölümü asla kaçırmayın. TV stick'i gittiğiniz her yere yanınızda götürün.

Mi Stick Android kaç?

Mi TV Stick, sizi bir içerik dünyasına bağlayan sesli arama ve Chromecast'i destekleyen Android TV 9.0 ile güçlendirilmiştir.

Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player Dolby DTS chromecast nedir?

Mi TV Stick, sesli aramayı ve sizi içerik dünyasına bağlayan Chromecast'i destekleyen Android TV 9.0 tarafından desteklenmektedir. ... Telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarı doğrudan 1080p TV ekranınıza yansıtın. Yüksek Ses Kalitesi. Mi TV Stick, DTS ve Dolby çok kanallı HD ses kod çözmeyi destekler.

Mi box fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box HDR Dolby DTS Chromecast Medya OynatıcıXiaomi Mi TV Stick 1080p Dolby DTS Chromecast Android TV Medya Oynatıcı
Fiyat558,72 TL 27 satıcı399,00 TL 18 satıcı
Popülerlik1. Popüler TV Box2. Popüler TV Box
Ortalama Puan30 yorum23 yorum
Kapasite8 GB8 GB
4 satır daha