Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

İçindekiler:

  1. Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?
  2. Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı ne zaman?
  3. Diyarbakır hafta sonu yasak mı?
  4. Bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı?
  5. Sokağa çıkma yasakları ne zaman başlıyor?
  6. Gaziantep sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
  7. Hafta içi sokaga cıkma yasagı ne zaman?
  8. Sokak kısıtlaması var mı?
  9. Hafta sonu Yasakları Bitti mi?
  10. Hafta sonu yasakları saat kaçta başlıyor?
  11. Dısarı cıkma yasagı ne zaman baslıyor?
  12. Bugün sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?
  13. Dışarı çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı, saat 17:00 itibariyle kaldırıldı.

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı ne zaman?

Büyükşehirlerden oluşan sokağa çıkma yasağında Diyarbakır, Gaziantep, Hatay'da bulunyor. SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? NE ZAMAN BİTECEK? Sokağa çıkma yasağı 10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında geçerli olacak.

Diyarbakır hafta sonu yasak mı?

Bu kapsamda Düşük (Mavi) grubunda yer alan Şırnak'ta ve Orta Risk (Sarı) grubunda yer alan Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Uşak ve Van'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak.

Bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Sokağa çıkma yasakları ne zaman başlıyor?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00'den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Gaziantep sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

İlk uygulama olarak 04.12.2020 Cuma günü saat 21.00'de başlayıp 07.12.2020 Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde tüm vatandaşlarımız için sokağa çıkma kısıtlaması getirilecek olup bundan sonraki hafta sonlarında da uygulama aynı şekilde devam edecektir" denildi.

Hafta içi sokaga cıkma yasagı ne zaman?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

Sokak kısıtlaması var mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Hafta sonu Yasakları Bitti mi?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ Mİ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Hafta sonu yasakları saat kaçta başlıyor?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Dısarı cıkma yasagı ne zaman baslıyor?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi günleri saat 22:00'den itibaren, pazar günleri ise tam gün uygulanıyordu. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu da dahil olmak yasakların kaldırıldığını ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Bugün sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de yasak saat 22:00 itibariyle başlayacak. Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

Dışarı çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle bitiyor. Uzun süredir uygulanan yasağın kaldırılma kararı kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelgede yer aldı. ... Yeni tedbirlerin 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren hayata geçirilecek.