CEPTETEB nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. CEPTETEB nasıl giriş yapılır?
  2. CEPTETEB nasil yuklenir?
  3. CEPTETEB şifremi unuttum ne yapmalıyım?
  4. Cepteteb şifre değiştirme nasıl yapılır?
  5. Cepteteb hesap ekstresi nasıl alınır?
  6. TEB şube kodu kaç haneli?
  7. ne demek TEB?

CEPTETEB nasıl giriş yapılır?

Günün her saati yararlanabileceğiniz bu hizmet sayesinde şubeye gitmenize gerek kalmaz, zaman kazanırsınız. CEPTETEB İnternet Şubesi'nden yararlanmak için online başvuru yapmanız, 08 TEB Telefon Şubesi'ni aramanız ya da öğle saatinde de açık şubelerimizden birinde hesap açtırmanız yeterli.

CEPTETEB nasil yuklenir?

Öncelikle bu uygulamalardan Cepteteb uygulamasını indirmek için mutlaka bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelik oluşturduktan sonra burada yer alan arama yerine gelerek Cepteteb yazın. Çıkan ilk uygulama sayfasına tıklayarak yükle ya da indir seçeneğine tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.

CEPTETEB şifremi unuttum ne yapmalıyım?

SMS ile gönderilen şifreni gir. Tek kullanımlık Güvenlik Şifresi sadece 3 dakika için geçerli ve güvenliğin için tek kullanımlıktır. Tek kullanımlık güvenlik şifresini 3 dakika içerisinde ulaşmaması halinde 0 929 CEPTETEB Destek Merkezi'ni arayarak yardım alabilirsin.

Cepteteb şifre değiştirme nasıl yapılır?

İnternet ve mobil bankacılığına girişte SMS ile iletilen tek kullanımlık şifrenin tarafınıza iletilememesi durumunda;
  1. CEPTETEB İnternet Şubesi'ne girişte kart bilgileriniz ile,
  2. Çağrı merkezi üzerinden kart ve kişisel bilgileriniz ile,
  3. teb.com.tr / Anında Şifre adımından yeni şifre alarak,
Daha fazla öğe...

Cepteteb hesap ekstresi nasıl alınır?

Ana sayfada “Kartlar” menüsü altında görüntülenen kredi kartının üzerine tıkla. İstersen “Tümünü Gör” seçeneğine tıklayarak diğer kartlarına da ulaşabilirsin. Açılan ekranda sağ alt köşede yer alan yeşil “Menü” ikonuna tıklayarak “Hesap Ekstresi” adımından görüntülemek istediğin ekstreni seç.

TEB şube kodu kaç haneli?

Şube Kodunu bilmenize gerek yoktur. TEB Hesap No ; 8 Hanelidir. Hesap numaranızdaki ilk 4 haneden (Şube Kodu) sonraki 8 hanede yazan numarayı girmelisiniz.

ne demek TEB?

Son günlerde 3 nok-404 hatası TEB kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu sebeple araştırılan 3 nok-404 hatasının sebebi de merak ediliyor. Henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. 404 Not Found hatası, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların sayfayı görememesi olarak tanımlanan bir hatadır.