Tercih indirimi kaç yıl geçerli?

İçindekiler:

  1. Tercih indirimi kaç yıl geçerli?
  2. Beykent tercih indirimi nedir?
  3. Beykent Üniversitesi bir dönemde kaç AKTS?
  4. Tercih indirimi ne?
  5. Tercih Bursu 4 yıl geçerli mi?
  6. Beykent Üniversite Özel mi?

Tercih indirimi kaç yıl geçerli?

Tercih İndirimi zorunlu hazırlık sınıfı dahil öğrencilerin öğrenim gördüğü sürece geçerlidir. Kayıtlı olunan programda kazanılmış olan tercih indirimi; kayıtlı olunan yılda tercih indirimi uygulanan kontenjanlara Kurum İçi Yatay Geçiş yapılması durumunda da devam edecektir.

Beykent tercih indirimi nedir?

1.000'e giren ve üniversitemizin programlarını tercih eden, ÖSYM tarafından yerleştirilen ve kesin kayıt yaptıran öğrencilere, her yıl 9 ay süreyle 2.000 TL nakit ve öğle yemeği desteği verilir; ayrıca ilk 1.000'e girip ücretli programlarımızı tercih edenlere % 100 indirim uygulanır.

Beykent Üniversitesi bir dönemde kaç AKTS?

Beykent Üniversitesinde akademik yıl; güz ve bahar dönemleri olmak üzere 30 AKTS kredilik 2 yarıyıldan oluşmaktadır. Her yarıyılda sınav ve kayıt yenileme haftaları haricinde 14 eğitim haftası yer almaktadır. Tüm programlarında 1 AKTS karşılığı öğrenci iş yükü 25 Saat kabul edilerek tasarım yapılmıştır.

Tercih indirimi ne?

Tercih Bursu Öğrencimizin kazanmış olduğu burslara ek olarak, ilk 5 tercihinden herhangi birinde İAÜ ye yerleşmesi durumunda (Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk ve Psikoloji hariç) kalan eğitim öğretim ücreti üzerinden hesaplanan % 30 bursudur.

Tercih Bursu 4 yıl geçerli mi?

Tercih bursu, öğrencinin kayıtlı olduğu ön lisans, lisans programının normal öğrenim süresince not ortalaması veya ders geçme gibi başarı şartları aranmaksızın devam eder. Burs, zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfının normal öğrenim süresini kapsar.

Beykent Üniversite Özel mi?

Beykent Üniversitesi, 1997 yılında İstanbul'da kurulmuş olan, Türkiye'nin ilk vakıf üniversitelerinden birisidir.