Ballı kudret narı macunu nasıl tüketilir?

İçindekiler:

  1. Ballı kudret narı macunu nasıl tüketilir?
  2. Kudret narı macunu ne işe yarıyor?
  3. Kudret narı bal karışımı ne işe yarar?
  4. Kudret narı ne zaman bozulur?
  5. Ballı kudret narı neye iyi gelir?
  6. Kudret narı zeytinyağlı mi Ballı mi?
  7. Kudret narı mideye nasıl iyi gelir?
  8. Kudret narı zeytinyağında nasıl bekletilir?
  9. Kudret narı zeytinyağı ile nasıl ilaç yapılır?

Ballı kudret narı macunu nasıl tüketilir?

İçine 1 su bardağı doğal, saf bal koyup karıştırın. Ortalama 1 aylık süre civarında kavanozun ağzı kapalı şekilde bekletin. Karışımınız bir miktar sulanmış olacak. Her sabah karıştırıp aç karnına 1 tatlı kaşığı kudret narı macunu tüketin.

Kudret narı macunu ne işe yarıyor?

İçerdiği E vitamini ve proteinler ile kudret narı, bağışıklık sistemini güçlendirir. Bakteri, mikrop ve virüslere karşı koruma sağlar. Mide ve bağırsakta bakteri üremesini önler, sindirim sistemi enfeksiyonlarını tedavi edici özelliği vardır.

Kudret narı bal karışımı ne işe yarar?

Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında oldukça etkili olan kudret narı genellikle bal ile karıştırılarak tüketiliyor. Kan şekeri seviyesini korumaya yardımcı olur. Kötü kolesterol seviyelerini düşürür. Kilo vermeye destek olur.

Kudret narı ne zaman bozulur?

Karışım ağzı iyice kapalı bir şekilde 2025 gün bekletilmelidir. Bu zaman zarfında kudret narı yumuşayacak ve zeytinyağının içinde dağılacaktır.

Ballı kudret narı neye iyi gelir?

Kanı temizleme ve kan dolaşımını artırma özelliği vardır. Anti-mikrobiyal ve antioksidan niteliği ile kan bozukluklarına karşı etkili olur. Kandaki toksinleri temizler. Cilt sorunları için kullanılan kudret narı, akne tedavisinde yaygın olarak kullanılır.

Kudret narı zeytinyağlı mi Ballı mi?

Zeytinyağıyla yapılan kudret narı macunu, tüketildiğinde daha hızlı emilir ve etkili olur. Kudret narı macununu merhem olarak kullanacaksanız, hakiki balla yapılanı tercih edebilirsiniz.

Kudret narı mideye nasıl iyi gelir?

Kudret narı bitkisinin midede üreyen ve mide asidinin artmasına neden olan helikobakter pilori bakterisine karşı önleyici etkiye sahip olduğu biliniyor. Kudret narı yağının aç karnına sabah veya akşam 1 tatlı kaşığı tüketildiği zaman mide ülseri tedavisinde etkili olduğu belirtiliyor. En az 40 gün kullanımı öneriliyor.

Kudret narı zeytinyağında nasıl bekletilir?

1 adet olgunlaşmış kudret narından çekirdeklerini ayırın ve minik parçalara bölerek cam bir kavanoza alın. 1 su bardağı soğuk sıkım zeytinyağı dökün ve karıştırın. Hazırlanan karışımı bu şekilde tüketebileceğiniz gibi bal ilavesi de yapabilirsiniz. Karışım ağzı iyice kapalı bir şekilde 2025 gün bekletilmelidir.

Kudret narı zeytinyağı ile nasıl ilaç yapılır?

İbrahim Saraçoğlu Tavsiyeleri: Kudret narını iyi şekilde yıkadıktan sonra çok küçük parçalar halinde doğrayın ve bir kavanoz içine alın. Kavanozun yarısını da hakiki zeytinyağı ile doldurun. Bir gün bekleyen bu kavanozdaki karışımı her sabah 1 kaşık olacak şekilde tüketin. Kudret narının mucizelerini siz de keşfedin.