Turex şirketi kimin?

İçindekiler:

  1. Turex şirketi kimin?
  2. Turex Turizm ne iş yapar?
  3. Turex hangi pazarda?
  4. Turex in kaç arabası var?
  5. Tureks Turizm hangi banka?
  6. Turex nerenin firması?
  7. Turex kaç lot verecek?
  8. Turex halka arz hangi banka?
  9. QUA Granite hangi pazarda?
  10. Turex halka arz hangi kurumlar?
  11. TUREX kaç lot verdi?
  12. TUREX halka arz ne kadar verir?
  13. TUREX halka arz hangi bankada?
  14. Turex hangi holding?
  15. Turex ne demek?
  16. QUA Granite kaç lot verdi?
  17. TUREX halka arz ne zaman işlem görecek?
  18. TUREX halka arz eşit mi?

Turex şirketi kimin?

KİLER HOLDİNG A.Ş.

Turex Turizm ne iş yapar?

kurulduğu 2002 tarihinden bugüne turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı, filo araç kiralama, özel yapım araç kiralama, şehir içi çevre temizliği ve makinası kiralanması alanlarında; profesyonel yönetimi, uzman şoför kadrosu ve güçlü teknoloji altyapısı ile sürekli gelişimi prensip edinerek, Türkiye'nin önemli kamu ...

Turex hangi pazarda?

Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş. halka arzı, 1- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Turex in kaç arabası var?

Filolarındaki araç sayısının toplam olarak 1500 adete ulaştığının bilgisini veren Celal Kalkan, “Bu yıl personel taşımacılığında yakaladığımız seviyeden de memnunuz. Bizim için bu yıl keyifli geçiyor.

Tureks Turizm hangi banka?

Tureks Turizmin halka arzı OYAK Yatırımın liderliğinde "Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul bünyesinde Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecek....
ŞirketTureks Turizm Taşımacılık Anonim Şirketi
LiderOYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Aracılık YöntemiEn İyi Gayret Aracılığı
12 satır daha

Turex nerenin firması?

ŞirketTureks Turizm Taşımacılık Anonim Şirketi
Fiyat İstikrarıPlanlanmamaktadır.
13 satır daha

Turex kaç lot verecek?

Tureks Turizm halka arzında 22,500,000 adet pay halka arz edilirken, kişi başına 30 lot dağıtım gerçekleşti.

Turex halka arz hangi banka?

Turex turizm halka arz detayları - Haberler....
ŞirketTureks Turizm Taşımacılık Anonim Şirketi
Halka Arz Miktarı ve Türü8.000.000 TL nominal (Sermaye Artırımı) 14.500.000 TL nominal (Ortak Satışı) Toplam 22.500.000 TL nominal
Halka Arz Büyüklüğü270.000.000 TL
Halka Açıklık Oranı20,83%
Halka Arz Fiyatı12,00 TL
10 satır daha

QUA Granite hangi pazarda?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayının ardından, Qua Granite'in halka arzı 16.46 TL fiyatla Borsada Satış yöntemi ile İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleştirilecek; halka arz sonrasında şirketin yüzde 20'si BİST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

Turex halka arz hangi kurumlar?

Tureks Turizmin halka arzı OYAK Yatırımın liderliğinde "Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul bünyesinde Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecek.

TUREX kaç lot verdi?

Tureks Turizm halka arzında 22,500,000 adet pay halka arz edilirken, kişi başına 30 lot dağıtım gerçekleşti.

TUREX halka arz ne kadar verir?

Halka arz fiyatı 12 TL'dir. TUREX TURİZM HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NE? Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi TUREX.HE koduna 12,00 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi gerekir. Halka arzın bitiş günü olan 2 Nisan Cuma saat 13:00'e kadar alım emrinin girilmesi gerekmektedir.

TUREX halka arz hangi bankada?

Tureks Turizmin halka arzı OYAK Yatırımın liderliğinde "Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul bünyesinde Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecek. Arz için halktan 2 iş günü boyunca talep toplanacak.

Turex hangi holding?

Kiler Holding bünyesinde turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Tureks Turizm halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. Ekonomi piyasaları Tureks Turizm halka arz izahnamesini merak ediyor.

Turex ne demek?

Turex, operasyonel filo kiralama alanında, araç tedarik ve kullanımında yaşayabileceğiniz sorunlara, stratejik çözümler sunabilmek amacıyla; danışmanlık ve finansal hizmetler sunmaktadır. Turex kendi imkânları, altyapısı ve sayısı binlere varan son model araç filosuyla “Kalite” prensibinden ödün vermemektedir.

QUA Granite kaç lot verdi?

Qua Granit halka arz, 24 milyon lot ile Borsa İstanbul'da işlem yerini alacak.

TUREX halka arz ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen 22.500.000 TL nominal değerli paylar 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 12 TL/pay baz fiyat, "TUREX.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

TUREX halka arz eşit mi?

Turex Turizm Halka Arz Oluyor 8.000.000 adet sermaye artırımı ve 14.500.000 adet de ortak satışı yöntemiyle olmak üzere toplamda 22.500.000 adet payın halka arz edileceği halka arzın büyüklüğü 270.000.000 TL olacak. Halka arz edilecek paylar ile şirketin halka açıklık oranı %20,83 olacaktır.