Facebookta engelleme yapınca ne olur?

İçindekiler:

  1. Facebookta engelleme yapınca ne olur?
  2. Facebook neden engel koyar?
  3. Facebookta engellediğim kişi beni görebilir mi?
  4. Facebook hesabım kısıtlandı nasıl açılır?
  5. Facebook Kişi listesi ne demek?

Facebookta engelleme yapınca ne olur?

Birisini engellediğinizde, o kişi sizin profilinize erişmeye çalışırsa sizin tarafınızdan engellendiklerini gösteren bir mesaj alacak. Birisini engellediyseniz ve bir süre fikrinizi değiştirip onunla yeniden arkadaş olmayı istiyorsanız bu kişiye koyduğunuz engeli kaldırabilirsiniz.

Facebook neden engel koyar?

Aşağıdaki durumlarda Facebook'ta gönderi paylaşmanız geçici olarak engellenebilir: Kısa süre içinde çok fazla paylaşımda bulunmanız. İstenmeyen olarak işaretlenmiş gönderiler paylaşmanız. Topluluk Standartlarımızı ihlal eden bir içerik paylaşmanız.

Facebookta engellediğim kişi beni görebilir mi?

Facebook'ta birisini engelledikten sonra o kişiyle ilgili herhangi bir şey görebilir miyim? Evet. Engelleme, Facebook'ta birisiyle pek çok etkileşiminizi engellemenize olanak sağlar ancak yine de kendisinin paylaştığı içeriklerle karşılaşabilirsiniz.

Facebook hesabım kısıtlandı nasıl açılır?

Eğer ki karşınıza “Hesabınız geçici olarak kilitlendi” ifadesi çıkarsa şu yolları izleyin: Facebook sizden cep telefonu numaranızı isteyecek. Bunu girdikten sonra telefonunuza bir doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu girdikten sonra yeniden Facebook hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Facebook Kişi listesi ne demek?

Facebook'taki “Arkadaş Listeleri” arkadaşlarınızı düzenli bir şekilde gruplayabilmek içindir. Örneğin, her hafta birlikte sinemaya gittiğiniz arkadaşlarınız için bir “Arkadaş Listesi” oluşturabilirsiniz.