Galatasaray başkanı kim olur?

İçindekiler:

  1. Galatasaray başkanı kim olur?
  2. Galatasaray Başkanlık adayları kimler?
  3. Galatasaray başkan seçimi ne oldu?
  4. Son dakika Galatasaray Başkanı kim oldu?
  5. Galatasaray'ın 38 başkanı kim oldu?
  6. Galatasaray yönetim seçimi ne zaman?
  7. GS seçim ne zaman saat kaçta?
  8. Galatasaray yeni baskani kim oldu?

Galatasaray başkanı kim olur?

Burak Elmas Galatasaray/Başkanlar

Galatasaray Başkanlık adayları kimler?

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİMLER? Başkan adaylarının yönetim kurulu asil ve yedek listeleri şöyle: Metin Öztürk: Asil: Nasuhi Sezgin, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Erol Erkuloğlu, Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, İsmail Sarıkaya, Osman Aral, Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı.

Galatasaray başkan seçimi ne oldu?

Kalan iki sandıkta da en çok oyu alan isim olan Burak Elmas, topladığı 1541 oy ile Galatasaray'ın 38. başkanı oldu. Elmas'ın ardından Eşref Hamamcıoğlu 1500, Metin Öztürk 893, Yiğit Şardan 679, İbrahim Özdemir ise 92 oy aldı. Genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas, 30 sandığın 19'unda en fazla oyu alan isim oldu.

Son dakika Galatasaray Başkanı kim oldu?

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen seçim büyük bir heyecana sahne oldu. 5 adayın yarıştığı ve son sandığa kadar kıyasıya geçen yarış sonucunda Burak Elmas, Mustafa Cengiz'in ardından Galatasaray'ın 38. Başkanı oldu. İşte detaylar... | Son dakika GS haberi.

Galatasaray'ın 38 başkanı kim oldu?

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda 30 sandığın da sayım işlemi sona ererken, bin 541 oy alan Burak Elmas başkanlığa seçildi. Seçim yarışındaki diğer adaylardan Eşref Hamamcıoğlu bin 500, Metin Öztürk 893, Yiğit Şardan 682, İbrahim Özdemir de 92 oy aldı. Elmas, 38. başkan olarak tarihe geçti.

Galatasaray yönetim seçimi ne zaman?

2021 Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimi, 19 Haziran 2021 tarihinde 38. Galatasaray başkanını belirlemek için yapılan seçimdir.

GS seçim ne zaman saat kaçta?

Galatasaray üyeleri 19 Haziran Cumartesi günü saat 15:00'e kadar oy verme işlemini gerçekleştirecek. Oy sayımlarının tamamlanmasıyla Galatasaray'ın 38. başkanı belli olacak. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmadığı Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak.

Galatasaray yeni baskani kim oldu?

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas seçildi. Eşref Hamamcıoğlu'nun uzun süre önde götürdüğü yarışta, son 2 sandık kala öne geçen Burak Elmas, 47'ini alarak Mustafa Cengiz'in ardından Galatasaray'ın yeni başkanı oldu.