Vodafone ev internetini nasıl iptal edebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone ev internetini nasıl iptal edebilirim?
  2. Vodafone iptali nasıl yapılır?
  3. Ev Internetimi nasıl iptal edebilirim?
  4. Vodafone internet cayma bedeli ne kadar?
  5. Numara taşıma işlemi nasıl iptal edilir?
  6. Ev interneti kaç günde iptal olur?
  7. Vodafone cayma bedeli nasıl öğrenirim?
  8. Vodafone numara taşıma işlemi nasıl iptal edilir?

Vodafone ev internetini nasıl iptal edebilirim?

SüperNet internet ve/veya telefon hizmetinizi iptal etmek isterseniz detaylı bilgi için 08 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizi arayabilirsiniz. Ayrıca talebinizi belirten SüperNet İptal Talep Formu'nu 0216 55631 5563177 numaralı faksa imzalı olarak göndererek iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vodafone iptali nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Ev Internetimi nasıl iptal edebilirim?

İnternet abonelik iptal talebi, Abone/Hizmet numarası, güncel iletişim bilgileri, imzalanmış ve önlü-arkalı kimlik fotokopinizin bulunduğu bir dilekçe ile 0212 216 55 60 numaralı faks numarasına gönderebilirsiniz.

Vodafone internet cayma bedeli ne kadar?

Vodafone cayma bedeli için örnek verecek olursa normal paket fiyatı 100 TL olan bir paket size taahhütlü olarak 6* TL 12 yada 24 ay boyunca indirimli olarak verilmektedir. Eğer siz taahhüt süresi bitmeden çıkarsanız indirimli kullandığınız ay kadar size cayma bedeli tahsil edilir.

Numara taşıma işlemi nasıl iptal edilir?

Numara taşıma zamanının diğer operatöre duyurulmasından önce olmak kaydıyla iptal başvurusu yapılmaktadır, başvurunuzu sözleşme imzalanmadan önce size en yakın Turkcell Mağazası'ndan yapabilirsiniz. Ya da 0 (532)532 00 00 arayarak iptal talebinizi iletebilirsiniz.

Ev interneti kaç günde iptal olur?

İptal talebiniz sonrasındaki 7 iş günü içinde aboneliğiniz feshedilir ve bilgilendirme yapılır.

Vodafone cayma bedeli nasıl öğrenirim?

Vodafone Cayma Bedeli Nasıl Öğrenirim En net bilgiyi 0542-542-00 numarasından öğrenmeniz mümkün. Ayrıca eğer taahhütlü telefon aldıysanız cayma bedeli ve güncel toplam borcunuzu öğrenme için Vodafone yanımda uygulaması üzerinden Tarifem ve Paketleri kısmında ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Vodafone numara taşıma işlemi nasıl iptal edilir?

Hat İşlemleri Hat iptal başvurularınızı E-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Hat iptal talebinizle ilgili detaylı bilgi almak için 542 nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ne ziyaret edebilirsiniz. Hat iptal başvuruları yazılı olarak da gerçekleştirilebilmektedir.