Ziraat Maximum kart nedir?

İçindekiler:

  1. Ziraat Maximum kart nedir?
  2. Ziraat Bankasının kredi kartının aidatı var mı?
  3. Ziraat Bankası Maximum Kart puanları nerede kullanılır?
  4. Ek Bankkart kredi kartı nedir?
  5. Bankkart kart ücreti ne kadar?
  6. Ziraat kart ücretli mi?
  7. Ziraat Bankkart liraları nerede kullanılır?
  8. Kart puanları nerede kullanılır?
  9. Ek kredi kartı ne işe yarar?

Ziraat Maximum kart nedir?

Türkiye'nin en çok kullanılan kredi kartı sistemlerinde bir tanesi olan Maximum etiketiyle sunulan Ziraat Maximum Klasik kart, on binlerce üye iş yerinde yapılacak harcamalarda taksit yapıyor ve MaxiPuan kazandırıyor. Ziraat Maximum Kart'ın öne çıkan bir diğer özelliği ise çalınma ve kayıp sigortası hizmeti.

Ziraat Bankasının kredi kartının aidatı var mı?

Ziraat Bankası'nın yıllık aidat ücreti almadığı Bank Kart, hem banka kartı hem de kredi kartı özelliği taşıyor. ... Yurtiçi ve yurtdışı ATM'lerden nakit çekim imkanı ve kredi kartı özelliğiyle nakit avans veriyor.

Ziraat Bankası Maximum Kart puanları nerede kullanılır?

Kartınızda biriktirdiğiniz puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısına sahip pos cihazı bulunan işyerlerinde dilediğiniz tutarda kullanabilirsiniz.

Ek Bankkart kredi kartı nedir?

Ek kredi kartı, asıl kart hamilinin talebi doğrultusunda, limiti asıl kart hamiline tanınan limiti geçmemek ve bu limitten karşılanmak üzere, belirli bir tutar veya oranda, 15 yaşını dolduran kimselere nakit çekimi ve harcamalarında kullanılmak üzere tahsis edilen kredi kartıdır.

Bankkart kart ücreti ne kadar?

Bankkart'ın yıllık kart ücreti var mı? Bankkart sahibi müşterilerimizden herhangi bir yıllık kart veya kullanım ücreti alınmamaktadır.

Ziraat kart ücretli mi?

Bankkart sahibi müşterilerimizden herhangi bir yıllık kart veya kullanım ücreti alınmamaktadır.

Ziraat Bankkart liraları nerede kullanılır?

Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak Bankkart Lira kazanabilir, biriken Bankkart Lira'larınızı hem banka kartı hem kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinde harcayabilirsiniz.

Kart puanları nerede kullanılır?

Cardfinans para puanları; marketlerde, mağazalarda, internet alışveriş sitelerinde ve akaryakıt istasyonlarında geçerlidir. QNB Finansbank ile anlaşmalı olan her işletmede para puanlarınızı kullanabilirsiniz. A101, Bizim Toptan, Carrefour SA, METRO gibi alışveriş mağazalarında kullanmak mümkün.

Ek kredi kartı ne işe yarar?

Ek kart, mevcut kredi kartına ek olarak çıkarılan bir kart türü. Bu kart ana kredi kartı üzerinden harcama yapmaya olanak tanır. Limiti ana kredi kartı üzerinden belirlenir.