Facebook kapalıyken Messenger kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Facebook kapalıyken Messenger kullanılır mı?
  2. Facebook'ta Messenger nasıl kapatılır?
  3. Messenger nasıl iptal edilir?
  4. Messenger silinince mesaj gelir mi?
  5. Messenger istenmeyen kişiler nasıl silinir?

Facebook kapalıyken Messenger kullanılır mı?

Facebook hesabınızı dondurduktan sonra Messenger'ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Facebook hesabınız varsa ve hesabınızı dondurduysanız, Messenger'ı kullanmanız Facebook hesabınızın yeniden etkinleşmesine neden olmaz ve Facebook'taki arkadaşlarınız size mesaj göndermeye devam edebilir.

Facebook'ta Messenger nasıl kapatılır?

Akıllı telefonunuzda Messenger uygulamasını açın ve karşınıza kişi listesiniz gelsin. Daha sonra yukarıda en sağda bulunan Ayarlar sekmesine tıklayın. Çıkan ekranda Bildirimler ve Sesler sekmesine tıklayın. En üstte yer alan butona tıkladığınızda artık kimse sizi Messenger'dan rahatsız edemez.

Messenger nasıl iptal edilir?

  1. Messenger silme işlemi için ilk olarak telefonunuzun "Uygulama Yöneticisi" bölümüne gelin. Buradan Messenger uygulamasının üzerine gelerek uygulamayı kaldır sekmesine tıklayınız.
  2. Diğer bir yöntem ise; Messenger uygulamasının Google Play sayfasına giderek uygulamayı kaldır butonuna tıklayabilirsiniz.

Messenger silinince mesaj gelir mi?

Çünkü arşivlediğiniz konuşmaları geri getirebilirsiniz. Arşivlediğiniz konuşmaları geri getirmek için ilk önce facebook.com adresine girip, hesabınıza giriş yapmalısınız. Daha sonra mesaj kutusuna girip arşivlenen mesajlar bölümünde yer alan mesajları seçip arşivden çıkart seçeneğine tıklamanız yeterli.

Messenger istenmeyen kişiler nasıl silinir?

Bunu yapmak için şu şekilde hareket edin: Messenger uygulaması cep telefonunuzda veya tabletinizde ve seçin profil resminiz, en üstte. Görünen yeni ekranda öğeyi seçin Insanlar ve sonra bu Kişilerinizi yönetin. Son olarak düğmesini tıklayın Tüm kişileri sil Ve bu. Maalesef, kişileri tek tek silmek mümkün değildir.