Vialand semt olarak nerede?

İçindekiler:

  1. Vialand semt olarak nerede?
  2. Isfanbul ücreti ne kadar?
  3. Tema park giriş ücreti ne kadar?
  4. Vialanda metro ile nasıl gidilir?
  5. Vialand Tema Park nasıl gidilir?
  6. Istanbul tema park bilet ne kadar?
  7. Tema Park ne zaman açılacak?
  8. Üsküdardan Vialanda nasıl gidilir?
  9. Vialand Tema Park hangi otobüs gider?
  10. Isfanbul doğum gününde ücretsiz mi?
  11. Tema park istanbul ne zaman açılacak?
  12. Çılgın Nehir nerede?
  13. Adalet kulesi kaç metre?
  14. Tema parklar açıldı mı?
  15. Isfanbul tema park ne zaman açılıyor?

Vialand semt olarak nerede?

Vialand Tema Park – Eyüp / İstanbul. 'de R.Tayip Erdoğan Tarafından Açılışı yapılan Vialand Tema Parkının ilk tanıtımını yapan site biz olduğumuz için çok mutluyum. İçerisinde eğlence anlamında ne ararsanız bulabileceğiniz Türkiye'nin ilk Temalı Parkı, İstanbul Eyüp'de bizlerle buluştu.

Isfanbul ücreti ne kadar?

Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Jungle Park15 TL
Zindan12 TL
Safari12 TL
İsfanbul Yıllık Kart399 TL
2 satır daha

Tema park giriş ücreti ne kadar?

İsfanbul Tema Park giriş ücreti yetişkin için 119 TL, Çocuk (4- TL ve 0-3 yaş ise ücretsiz.

Vialanda metro ile nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Mecidiyeköy-Şişli durağında ininiz. Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna binerek Veysel Karani-Akşemsettin durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile İsfanbul'a ulaşabilirsiniz.

Vialand Tema Park nasıl gidilir?

Eyüp konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Vialand Tema Park konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 36T, 39D, 39O, 39Y, 41Y, 48A, 49G, 55B, 94Y.
  2. Metro: M7.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-27, MİNİBÜS: A-40, MİNİBÜS: A-74, MİNİBÜS: B-44.

Istanbul tema park bilet ne kadar?

Jungle Park: 20 TL. Zindan: 15 TL. Safari: 15 TL.

Tema Park ne zaman açılacak?

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde eğlence merkezlerinden İsfanbul Tema Park, 10 Temmuz'da kapılarını yeniden açıyor. İsfanbul Tema Park'tan yapılan açıklamaya göre, 9 aylık uzun bir aranın ardından yeniden açılacak tema parkın biletleri, açılışa özel 99 TL olacak.

Üsküdardan Vialanda nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapınız Metrobüs ile Mecidiyeköy'de ininiz. Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna binerek Veysel Karani-Akşemsettin durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile İsfanbul'a ulaşabilirsiniz.

Vialand Tema Park hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Vialand Tema Park yakınından geçiyor: 36T, 39D, 39O, 39Y, 41Y, 48A, 49G, 55B, 94Y.

Isfanbul doğum gününde ücretsiz mi?

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş...

Tema park istanbul ne zaman açılacak?

İSFANBUL TEMA PARK Haberleri İSTANBUL(AA) - Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, 29 Haziran Pazartesi günü kapılarını misafirlerine açıyor.

Çılgın Nehir nerede?

Coşkusuyla çağlayan bir şelalenin ortasında, 700 metre boyunca sürecek çılgın bir maceraya var mısın? Dokuzar kişilik botlarla asla unutulmayacak bir serüven, Çılgın Nehir'de seninle... Sayısız eğlencenin yanı sıra suyu seven, sudaki maceralara bayılanlar için benzeri olmayan bir deneyim, İsfanbul'da, Çılgın Nehir'de.

Adalet kulesi kaç metre?

50 metre yüksekliğe sahip olan Adalet Kulesi tepesinden serbest düşüş heyecanını çılgınca yaşama fırsatı sınıyor sizlere.

Tema parklar açıldı mı?

Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19'a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sunacak. Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, 29 Haziran Pazartesi günü kapılarını misafirlerine açıyor.

Isfanbul tema park ne zaman açılıyor?

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde eğlence merkezlerinden İsfanbul Tema Park, 10 Temmuz'da kapılarını yeniden açıyor. İsfanbul Tema Park'tan yapılan açıklamaya göre, 9 aylık uzun bir aranın ardından yeniden açılacak tema parkın biletleri, açılışa özel 99 TL olacak.