Yükses ses nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Yükses ses nereye şikayet edilir?
  2. Imar barışı hangi genel müdürlük?
  3. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı neye bakar?
  4. Imar barışı Hangi Bakanlığa Bağlı?
  5. Alo 181 neresi?
  6. Saat kaça kadar gürültü yapılır?
  7. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hangi ihtiyacımızı karşılar?
  8. Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğünün görev ve yetkileri nelerdir?

Yükses ses nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşu veya gürültüye neden olan işyeri hakkında Alo 181 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aranabilir. Alo 181 Gürültü Şikayet Hattı 7/24 prensibiyle çalışmaktadır. Gürültü ile ilgili şikayetler Alo 181 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezine yapılıyor.

Imar barışı hangi genel müdürlük?

İmar Barışı Şube Müdürlüğü - İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı neye bakar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görev ve yetkileri şunlardır: ... Konut sektörüne ilişkin strateji geliştirme ve programlama iş ve işlemlerini yürütmek, yapı kooperatifçiliğinin gelişmesini sağlayacak tedbirleri almak ve 19/9/2006 tarihli ve 5543 sayılı İskân Kanunu uyarınca Bakanlığa verilen görevleri yapmak.

Imar barışı Hangi Bakanlığa Bağlı?

1-İMAR BARIŞI NEDİR VE HANGİ YAPILARI KAPSAR - T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Alo 181 neresi?

Alo 181 Çevre Hattı vatandaşlarımızın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine gitmelerine, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde sırada beklemelerine gerek kalmadan, Bakanlıkla birebir iletişim kurmalarını sağlamak ve sorunlarını çözmek amacıyla 01.01.2013 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde kurulmuştur.

Saat kaça kadar gürültü yapılır?

Apartman gürültü yönetmeliği içerisinde şu koşul ve şartlar bulunur; - Her türlü gereksiz gürültüden kaçınılmalıdır. - Mesai günleri kapsamında 13 ile 15 saatleri arasında ve akşam 19.00 ile 07.00 arasında gürültü yapılması yasaktır. - Pazar günü ve resmi tatil günleri bütün gün istirahat günü olarak geçerlidir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hangi ihtiyacımızı karşılar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; yerleşmeye, çevreye ve yapılaşmaya dair mevzuatı hazırlamak, kentsel dönüşüm çalışmalarını yürütmek, uygulamaları denetlemek, mesleki hizmetlerin gelişmesini sağlamak, çevre kirliliğini önlemek ve çevremizin ve doğanın korunmasını sağlamak üzere yapılandırılmıştır.

Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğünün görev ve yetkileri nelerdir?

Çevrenin korunması, iyileştirilmesi ile çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik prensip ve politikalar tespit etmek, standart ve ölçütler geliştirmek, programlar hazırlamak; bu çerçevede eğitim, araştırma, projelendirme, eylem planları ve kirlilik haritalarını oluşturmak, bunların uygulama esaslarını tespit etmek ve ...