Ya Şedidel Batşi duası ne için okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Şedidel Batşi duası ne için okunur?
  2. Mahkemeyi kazanmak için hangi dua okunur?
  3. Kahır duası ne için okunur?
  4. Askere gidene hangi sure okunur?
  5. Ya Şedidel Batşi ne anlama gelir?
  6. Ya Şedidel Batşi zalime karşı kaç kez okunmalı?
  7. Kötü komşuya hangi dua okunur?

Ya Şedidel Batşi duası ne için okunur?

1. Haksızlığa ve zulme uğrayan hakaret gören kardeşlerim için bir dua önerisidir.

Mahkemeyi kazanmak için hangi dua okunur?

Devam eden ve haklı olduğu bir mahkemeyi/davayı kazanmak için Yusuf suresi 21. ayet 6666 kere okunur. Okunuşu: "Vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya'lemun." şeklindedir.

Kahır duası ne için okunur?

- Kötü yollara düşen kişiler her gün 360 defa “Ya Kahhâr celle celâlühû” dedikten sonra dua eder ise bütün kötü huylarından kurtulmaktadır. - Zalim kişileri kahretmek veya helak etmek isteyen 306 defa okumalıdır. ... - “Ya Kahhâr ism-i şerifini sürekli zikir eden kişiler hırs adı verilen kötü huydan kurtulur.

Askere gidene hangi sure okunur?

ASKER İÇİN DUA
  • İnna fetahna leke fetham mübına.
  • Li yağfira lekellahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme nı'metehu aleyke ve yehdiyeke sıratam müstekıyma.
  • Ve yensurakellahü nasran azıza.
Daha fazla öğe...

Ya Şedidel Batşi ne anlama gelir?

Ya şedidel batşi ne demektir; önce onu sizlere yazalım sitemizin değerli ziyaretçileri ve takipçileri şedidel: çok şiddetli demektir batşi : kıskavrak yakalamak anlamına gelir. ''Fi kulübihim maradun fe za dehum (Size kötülük yapan kişinin ismi+Anne adı) allahu merada ve lehum (Size kötük yapan kişinin ismi+Anne adı) ...

Ya Şedidel Batşi zalime karşı kaç kez okunmalı?

Bu duayı hergün 7 veya 19 defa okumayı vird edinen kimseyi her gören sever, ona hizmet eder.Herkesten yardım görür, herkes onun her istediğini severek yapar taife-i cin de dahil olduğu halde bu duayı vird edinen…

Kötü komşuya hangi dua okunur?

Kötü komşu ve kötü arkadaşı olanların zararından korunmak, kurtulmak için ve onların faydalı bir insan olmaları için her gün 110 defa “Yâ Aliyyü Celle Celalühü” okuyup onların ıslahını isteyerek dua ederse,duası kabul olur ve Allah ahlakları düzeltir….