Aile hekimleri ne kadar ücret alıyor?

İçindekiler:

  1. Aile hekimleri ne kadar ücret alıyor?
  2. Aile hekimi telefon numarası nasıl öğrenilir?
  3. Aile hekimi olmak için ne yapmak gerekir?
  4. Sağlık ocağı kaydımı nasıl alabilirim?
  5. Aile hekimi olmak için ne okunmalı?
  6. Kaç yılda aile hekimi olunur?
  7. ASM de hemşire ne yapar?
  8. Aile hekimi kaç yıl?
  9. Aile hekimliği uzmanlığı kaç sene?

Aile hekimleri ne kadar ücret alıyor?

Göreve yeni başlayan bir aile hekimi 5.500 TL maaş alırken, meslekte 25 yılın üzerinde görev alanlar 20 bin TL'ye kadar maaş ödemesi alırlar.

Aile hekimi telefon numarası nasıl öğrenilir?

KİMLİK NUMARASI” yazıp “5115” veya “6998” numaralarına kısa mesaj göndermelidir. Bu işlemden çok kısa bir süre sonra aile hekimi bilgileri telefonunuza kısa mesaj olarak gönderilmektedir.

Aile hekimi olmak için ne yapmak gerekir?

Nasıl Aile Hekimi Olunur?
  • Üniversitelerin tıp bölümünden mezun olarak pratisyen hekim ünvanını kazanan kişilerin, aile hekimliği eğitim programını tamamlayarak 'Aile Hekimi Sertifikası' almaları gerekmektedir,
  • Üniversitelerin tıp fakültelerine bağlı olan Aile Hekimliği Anabilim dalını bitirmek,
Daha fazla öğe...

Sağlık ocağı kaydımı nasıl alabilirim?

Yazılı talep ile kişinin kendisinin seçmek istediği aile hekimine veya ilgili Toplum Sağlığı Merkezine / İlçe Sağlık Müdürlüğüne bizzat başvuru ile yapılabilmektedir.

Aile hekimi olmak için ne okunmalı?

Aile hekimi olmak için aranan 6 yıllık tıp fakültesi eğitiminin ardından 3 yıl aile hekimliği eğitimi alan kişiler ve tıp fakültesi aile hekimliği ana bilim dalı bölümü mezunu olan kişiler bu şartları taşımaktadır.

Kaç yılda aile hekimi olunur?

Bu eğitim uzaktan ve/veya kısmi zamanlı eğitim metotları da uygulanmak suretiyle yapılabilecek ve en az altı yılda tamamlanacak. Eğitim süresince aile hekimliği sözleşmesi devam edecek.

ASM de hemşire ne yapar?

1) Aile hekimi ile birlikte ekip anlayışı içinde kişiye yönelik koruyucu, tedavi ve rehabilite edici sağlık hizmetlerini sunmak ve görevinin gerektirdiği hizmetler ile ilgili sağlık kayıt ve istatistiklerini tutmakla yükümlüdür.

Aile hekimi kaç yıl?

Ülkemizde 1985 yılından bu yana yapılmakta olan aile hekimliği uzmanlık eğitimi 3 yıl sürelidir. 2010 yılında yapılan yasal düzenleme ile zorunlu rotasyon süresi 18 aya indirilmiş ve aile hekimliği uygulama eğitimine yer açılmıştır.

Aile hekimliği uzmanlığı kaç sene?

Ülkemizde 1985 yılından bu yana yapılmakta olan aile hekimliği uzmanlık eğitimi 3 yıl sürelidir.