BiP programı nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. BiP programı nasıl indirilir?
  2. BiP web nasıl yüklenir?
  3. BiP e nasıl girilir?
  4. BiP messenger nasıl indirilir?
  5. BİP nedir nasıl kullanılır?
  6. BiP ozelligi nedir?
  7. Telegram nasıl yüklenir?
  8. BiP her hat kullanabilir mi?
  9. BiP uygulaması ücretli mi?

BiP programı nasıl indirilir?

Bip uygulaması cihazlara uygulama mağazalarından indirilebiliyor. Telefon sahipleri, android ve iOS mağazalarına girerek Bip uygulamasına kolayca ulaşabilir. Uygulama indir seçeneği kullanılarak telefonlara anlık olarak indirilir ve ücretsiz kullanılmaya başlanabilir.

BiP web nasıl yüklenir?

Öncelik olarak, telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekiyor. Bunun dışında, BIP yazıp 2222'ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak indirebiliyorsunuz. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz.

BiP e nasıl girilir?

Bunun için öncelikle BİP uygulamasında 'Profil' kısmına giriş yapmak gerekiyor. Akabinde profil ekranı üzerinden BİP WEB düğmesine tıklandığında karşınıza bir QR Kod ekranı geliyor. BİP WEB'i açıp koda erişebilmek mümkün. BİP'te WEB üzerinden erişimler doğrudan bu kısımdan görüntülenebiliyor.

BiP messenger nasıl indirilir?

BiP Bilgisayara Nasıl İndirilir?
  1. Android telefon/iPhone'unuzda BiP'i açın.
  2. Daha Fazla simgesine dokunun ve BiP Web'i seçin.
  3. Sağdaki QR kodu BiP'ten okutun.
  4. Ayarlar - BiP Web altından giriş yapılan cihazları görebilir, çıkış yapabilirsiniz.

BİP nedir nasıl kullanılır?

BİP, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. iOS, Android kullanıcıları için geliştirilen BİP uygulaması, tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor. “En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor.

BiP ozelligi nedir?

BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor. BİP uygulamasında çeviri özelliği de bulunuyor. Özellik sayesinde kullanıcılar farklı dillerden birileriyle konuşurken anında çeviri yapabiliyorlar.

Telegram nasıl yüklenir?

Google Play Store üzerinden her türlü Android telefon içinde Telegram uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan edinebilirsiniz. Telegram Nasıl Yüklenir? Telegram uygulamasını bilgisayarınıza yüklemek için yapmanız gereken resmi web sitesini https://web.telegram.org/ ziyaret ederek yükle seçeneğine tıklamak olacaktır.

BiP her hat kullanabilir mi?

Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir.

BiP uygulaması ücretli mi?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.