Akrep burcu neyi temsil eder?

İçindekiler:

  1. Akrep burcu neyi temsil eder?
  2. Akrep burcun özellikleri nedir?
  3. Akrepler zeki midir?
  4. Akrep burcu kadını nasıl biridir?
  5. 2021 akrep burcunu neler bekliyor?

Akrep burcu neyi temsil eder?

Akrep, vücutta üreme ve boşaltım organlarını temsil eder. Cinsel organlar, rektum ve mesaneye karşılık gelir. Her konuda olduğu gibi güçlü vurgusu olan renkleri, mesela siyah ve koyu bordoyu kullanmayı sever.

Akrep burcun özellikleri nedir?

Akrep burcu özellikleri: Mücadeleci, güçlü, yılmaz, hırslı kişilerdir. Pes ettiğini düşündüğünüz anda küllerinden yeniden doğabilir. Güvenilir, kaliteli insanlardır. Akrep burcu erkeği: Şeytan tüyü de denilebilecek farklı bir gizem, manyetizma ve çekiciliğe sahiptirler.

Akrepler zeki midir?

Oldukça zeki olan akrep burcu başarılı bir iş hayatı ve de başarılı bir özel hayat sürerler. Genel olarak akrep burçları hatalarını asla kabullenmezler.

Akrep burcu kadını nasıl biridir?

Akrep burcu kadını 23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğan insanların sahip olduğu burçtur. Akrep burcu kadını genel olarak akıllı olduğu kadar da hırslı olan insanlardır. İstediğini kazanana kadar bu kişiler mücadele ederler. ... Akrep burcu kadınları genel olarak samimiyetten ve de dürüstlükten hoşlanırlar.

2021 akrep burcunu neler bekliyor?

Bu yıl daha ılımlı ve normal seyrinde ilerleyecek ilişkilere sahip olacaksınız. Güzel haberler alacaksınız ve sevgi dolu zamanlar geçireceksiniz. Bazı, yeni ve sürpriz ortaklıklara, iş birliklerine karşı hazırlıklı olun. Beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.