Hüsnü Çoban hasta mı?

İçindekiler:

  1. Hüsnü Çoban hasta mı?
  2. Arka Sokaklar metin geri dönecek mi?
  3. Hangi oyuncu kanser oldu?
  4. Arka Sokaklar tekin kanser mi?
  5. Şevket Çoruh aslen nereli?

Hüsnü Çoban hasta mı?

Yapılan test sonucunda Hüsnü Çoban'ın koronavirüs olduğu anlaşıldı. Yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Çoban'ın iyileşmesini beklerken hastaneden gelen kötü haberle herkes yıkıldı. ... Çoban, hastalığı üşüttüğünü düşünerek önemsemedi. Oğlu Tekin'in hastaneye götürmesine de izin vermeyen Çoban'ın durumu daha da kötüleşti.

Arka Sokaklar metin geri dönecek mi?

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın oğlu Metin'i canlandıran Furkan Göksel diziye geri dönüyor. ... Furkan Göksel'in geri dönüşünün hikâyede Hüsnü Çoban karakteri için iyi olacağı, çünkü Hüsnü'nün 3 çocuğunun da diziden ayrılması sonucu önemli bir boşluk oluştuğu aktarılıyor.

Hangi oyuncu kanser oldu?

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığını açıklamıştı. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı bir video ile takipçilerine müjdeli haberi verdi.

Arka Sokaklar tekin kanser mi?

Aksoy, sosyal medya hesabından lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. 32 yaşındaki genç oyuncu Instagram hesabında şöyle yazdı: “Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim.

Şevket Çoruh aslen nereli?

Şevket Çoruh (30 Haziran 1973, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar adlı dizideki Mesut rolüyle tanınır. İstanbul'daki Baba Sahne'nin kurucusudur....
Şevket Çoruh
Doğum30 Haziran 1973 İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
VatandaşlıkTürkiye
MeslekTiyatro, Sinema ve dizi oyuncusu
4 satır daha