Eski tweetler nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Eski tweetler nasıl silinir?
  2. Attığım tweeti nasıl silebilirim?
  3. Tweet Delete nasıl kullanılır?
  4. Twitter'da retweet nasıl kapatılır?
  5. Tweet delete ne işe yarar?
  6. Eski tweetler nasıl?
  7. Twitter gelişmiş arama nasıl yapılır?
  8. Ilk tweeti kim attı?
  9. Retweet nedir nasıl yapilir neden yapmalisiniz?
  10. Retweet nedir nasıl yapılır?
  11. Twitter önerilen kullanıcılar neye göre?
  12. Twitter'da izlediğim videoları nasıl silebilirim?

Eski tweetler nasıl silinir?

TweetDeleter ile tüm tweetleri tek seferde silmenin iki kolay yolu vardır. İlk yol, kullanıcı panelindeki "tümünü seç" kutucuğunu tıklamak ve ardından "Sil" düğmesine basmaktır. İşte bu kadar.

Attığım tweeti nasıl silebilirim?

Tweet silme
  1. Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
  2. Adım 2. Profil'e dokunun.
  3. Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
  4. Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
  5. Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
  6. Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.

Tweet Delete nasıl kullanılır?

https://www.tweetdelete.net/ adresini ziyaret edin. Sign in with Twitter'a tıklayın ve hesabınızı kullanmasına izin verin. "Delete all my existing tweets before activating this schedule." (Şu andan önceki tüm tweet'lerimi sil) seçeneğini işaretleyin.

Twitter'da retweet nasıl kapatılır?

Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).

Tweet delete ne işe yarar?

TwitWipe, Cardigan, TweetDelete ve Delete All Tweets gibi web tabanlı araçlar, Twitter hesabındaki son 3.200 tweeti senden hiçbir ücret talep etmeden kalıcı olarak silebiliyor. Tweetler silindikten sonra, güvenlik nedenleriyle bu araçların Twitter hesabına erişimini iptal edebilirsin.

Eski tweetler nasıl?

Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.

Twitter gelişmiş arama nasıl yapılır?

Bu, belirli Tweetleri bulmayı kolaylaştırır. Aramanızı twitter.com'da arama çubuğuna girin. Arama sonuçları sayfanızın sağ üst kısmında yer alan Arama filtreleri altında bulunan Gelişmiş arama öğesine tıklayın veya Daha fazla seçenek öğesine ve ardından Gelişmiş arama öğesine tıklayın.

Ilk tweeti kim attı?

Dünyanın atılan ilk tweeti belli oldu. Twitter'ın kurucularından Jack Dorsey'in @jack hesabından attığı tweet'in ilk tweet olduğu kesinleşti. bundan 7 yıl önce yılında atılan ilk tweet...

Retweet nedir nasıl yapilir neden yapmalisiniz?

Neden Retweet yapılır? Beğendiğiniz, hoşunuza giden başkasına ait bir tweeti kendi takipçilerinizle paylaşmaya Retweet kısaca RT deniliyor. Ufak bir buton sayesinde yapılan Retweet, tweet sahibinin orijinal paylaşımına sadık kalınarak yapıldığı için bu başkasının kelimeleridir anlamına gelir.

Retweet nedir nasıl yapılır?

Paylaşmak istediğiniz Tweetin üzerine gelin. Açılan pencerede Retweetlemek üzere olduğunuz Tweet gösterilir. Retweet butonuna tıklayın. Bu Tweet bütün takipçilerinizle Retweet olarak paylaşılır.

Twitter önerilen kullanıcılar neye göre?

Twitter'ın hesap önerileri, sizin için kişiselleştirilmiş önerilerde bulunan algoritmaları temel alır. ... Tweetleriniz, takip ettiğiniz kişiler, görüntülediğiniz veya farklı etkileşimlerde bulunduğunuz hesaplar ve Tweetler gibi, Twitter'daki etkinliklerinize dayalı öneriler sunabiliriz.

Twitter'da izlediğim videoları nasıl silebilirim?

Video kaldırma: Bir videoyu izleme geçmişinizden kaldırmak için video ayrıntılarının sağ tarafından Kaldır'ı tıklayın. İzleme geçmişini temizleme: Geçmişinizin tamamını silmek için Tüm izleme geçmişini temizle'yi tıklayın. İzleme geçmişini duraklatma: Geçmişinizi duraklatmak için İzleme geçmişini duraklat'ı tıklayın.